3D Tlač Pero Pad Geometrického Útvaru Kópiu DIY Dizajn Mat rysovaciu Dosku so Základnými Šablóny Prst 2 Krytky Pera Kresliace Nástroje

€6.54


3D Tlač Pero Pad Geometrického Útvaru Kópiu DIY Dizajn Mat rysovaciu Dosku so Základnými Šablóny Prst 2 Krytky Pera Kresliace Nástroje

Odrážky: 1、Vysoko kvalitné Silikónové Podložky: Tepelne odolný až do 260 ° C (499 ° F). Mat nebude držať na tlač vlákna. Môžete ohnúť vankúš, a môžete ľahko odstráňte vlákna z povrchu vankúš.

2、Vynikajúcou 3D Nástroje na Kreslenie: Rohože zahŕňať kreslenie tvarov v rôznych tvaroch: kruhy, mriežky, trojuholníky, hranoly, a obdĺžnikov. Vytvoriť 3D výkresy s vysokou presnosťou.

3、Kvality Materiálu: Bez farby, bez jedu, bez znečistenia. Vyrobený z vysoko-kvalitného silikónového materiálu, odolné voči vysokým teplotám, stimuluje neobmedzenú fantáziu a kreativitu bez poškodenia.

4、Extra Darček: 2 silikónové prst čiapky chrániť prsty z horúce 3D pero trysky, alebo v tlačenej plastu, takže vaše 3D tlač plynulejšie a jednoduchšie.

5、Ideálny Darček: krásny darček taška na vankúš. Táto rohož je vhodná pre deti, dospelých, 3D kreslenie perom začiatočníkov a 3D kreslenie pera odborníkov je najlepšie narodeniny alebo Vianoce darček.

Špecifikácia:

Názov: 3D Tlač Pero Pad

Materiál: silikón

Veľkosť: cca 170*170*40 mm/6.69*6.69*1.57 v

Farba: modrá

Návod na Použitie:

1) stačí Jednoducho použiť 3D pero na kreslenie žiarovky do základných línií a tvarov, v drážky mat; mat nebude držať na tlačené vlákna, nebudú ohýbať mat, a môžete ľahko odstrániť vlákna z povrchu mat, To jednoduchšie podporuje 3D ťahy a presnosť.

2) Podporovať všetky 3D Pero / 3D vlákien: napríklad, CHKO vlákna náplne, ABS vlákna náplne; návrh vankúš je vyrobený z háje a ľahko squeeze 3D tlačené materiály.

Balenie Zoznam:

3D Tlač Pero Geometrie Grafické Modrá C*1

Anti-obarenie Prst Kryt*2 (náhodné farby)

Štítky: sieťky, kreslenie, nástroje odborné kreslenie, 3d umenie stenu, kovové prst board, 3d kreslenie, padico plastové, čínsky atrament stick, 3d koberec, hliníkové tablet, kopírovať tvar.


( 0 Hodnotenie )

Počet