25 In1 3D Analógový Ovládač Náhradné Diely Odolný proti Opotrebeniu Radič Opravy Kit Pre Nintendo Prepínač Lite Radosť Con 3D

€5.07


25 In1 3D Analógový Ovládač Náhradné Diely Odolný proti Opotrebeniu Radič Opravy Kit Pre Nintendo Prepínač Lite Radosť Con 3D

Odrážky: 1、Ľahko Vymeniť: Jednoduchá obsluha, aby zabezpečili, že analógový ovládač môžu byť opravené ľahšie.

2、Kompletné Opravy Kit: Mnoho ľudí sa stratiť alebo poškodiť skrutky počas demontáže, tak vám ponúkame 6 vymeniteľnými skrutky. Balíček obsahuje 4 x nahradenie ovládača pre Joycon , 2 x kovové zámky, 6 x náhradné skrutky, 2 x skrutkovače, 1 x kliešte, 6 x palec rukoväte, 1 x trojuholník doska, 1 x páčidlo, 1 x štetec a 1 x prísavky.

3、Univerzálny Kompatibilita: kompletnú sadu pokročilých nástrojov pre opravy navrhnutý špeciálne pre opravu 2. generácie pre NS prepínač lite joycon 3D.

4、Vhodné pre NS Joycon: náhradné súpravy môžu byť použité na rozmontovanie a zloženie herné konzoly a regulátormi. Je vhodný pre Spínač vľavo/vpravo pre Joycon joystick. To môžete opraviť nosené, mimo kontrolu, necitlivé a drifting analógový joystick. To je úplne rovnaký ako pôvodný ovládač. čo je dobré zálohovanie darček.

5、prvotriedny Materiál: Vyrobené z plastu a kovu, má úplne ovládať pocit, a má vyššiu životnosť a odolnosť proti opotrebeniu ako podobné výrobky.

Špecifikácie:

Vhodný model: na NS Prepínač Lite Joycon 3D Údržba Auta

Materiál: ABS+kov

Množstvo: 25 v 1 oblek

Balenie Zoznam:

Náhradné Ovládač*4

Klobúk*6

Skrutka*6

Y2.0 Skrutkovač*1

+1.5 Skrutkovač*1

Plochý Štetec*1

Kliešte*1

Trojuholník Kus*1

Prísavka*1

Páčidlo*1

Kovový Zámok *2

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: joycon prepínač, pleť prepínač, nintendo prepínač controlers, rcm prípravok nintendo prepínač, elektrický spínač pomocou časovača, radosť con nintendo prepínač, väzby nintendo, hra nintendo prepínač, pomoci prvá súprava, taška nintend prepínač.


( 2 Hodnotenie )

Počet