BigBigRoad Pre SsangYong Ssang Yong Rexton Kyron Actyon Šport Korando Vozidla Bezdrôtový Zadná Parkovacia Kamera HD Farebný Obrázok

€20.15


BigBigRoad Pre SsangYong Ssang Yong Rexton Kyron Actyon Šport Korando Vozidla Bezdrôtový Zadná Parkovacia Kamera HD Farebné obrazové Parametre: Obraz senzory: 1/3" color CCD TV Systém: NTSC( Ak chcete, PAL ,pls kontaktujte ma skôr, než si ho objednať. ) Minimálne osvetlenie. AGC: Auto BLC: Auto Vyváženie Bielej: Auto Video Farba: Farebné Efektívnych Pixelov : 720x480 Rozlíšenie : 520TV riadkov, Video Výstup: 1.0 Vp-p,75 Elektronickej Uzávierky: 1/60(NTSC)-1/10000S, 1/50(PAL)-1/10000S S/N pomer: Lepšie Než 48db Objektív Uhol: 170 Stupňov Nepremokavé Trieda:Ip 67 Ip 68 Prevádzková Teplota: -20°C+80°C RH95% Pracovnej Sily (DCV): DC 12V Úvod: 1.Anti fog skla. 2.Modul Snap-in design, je ľahké nainštalovať. 3.Vysoká citlivosť a nízka spotreba energie. 4.Vodeodolný, nárazuvzdorný a anti-zaseknutiu funkcie. 5.High-definition a 170 stupeň široké pozorovacie uhly 6.Pomáha, aby sa zabránilo poruchám a nehodám oderu dobre. 7.Extra-low osvetlenie 0,5 Lux jasné nočné videnie. 8.Jeho jednoduché a skromné dizajn a malé rozmery nebude čerpať žiadnu pozornosť. 9.Tento fotoaparát vám plnú pohľad na zadnej strane vášho automobilu v čase, keď jazdíte. 10.Chráni vaše auto pred zrážkou s neviditeľné prekážky, vyberte vysokým rozlíšením a kvalitného fotoaparátu, ako je naša. 11.Perfektné riešenie, ako sa zbaviť, že zlé spätné viditeľnosť na vaše auto, ktoré nemá žiadne spätné zrkadlo, alebo chudobných zadné videnie.

Aby sa predišlo omylu a sporov, pls uistite sa, že vaše auto držiak by som môj obraz ukázali, ak sú vaše nie ste istí, môžete si vziať nejaké fotky na mňa, budeme kontrolovať, pre vás a odporučí vám vhodnú Položku. Vďaka vopred. Detail produktu Spätné Fotografie Nepremokavé Funkcia Široký Uhol Väčší Objektív Ako Nainštalovať: 1:vyberte vaše akcie špz svetlo na zadnej strane vášho auta. 2:upevnite fotoaparát do ktorého zásob špz svetlo bolo. 3:Pripojenie zabudovanej špz svetlo fotoaparátu tam, kde je skladom špz light bol pripojený na získanie moci . 4:Pripojenie napájania fotoaparátu do vášho brzdové svetlo - červený drôt na pozitívne a čierny vodič na negatívny. 5:Pripojte video kábel kamery na predlžovací kábel. 6:Pripojenie na predlžovací kábel na vaše auto monitor.

7:uvidíte obrázky, keď vaše auto je v zadnej shift.

Balík obsahuje : 1 x CCD CHIP Auto parkovacia Kamera 1x Bezdrôtový Vysielač

1x Bezdrôtový Prijímač, 1 x užívateľská príručka

Štítky: SSANGYONG, pre ssang yong, ssangyong rexton, sangyong, actyon šport ssangyong, ssangyong actyon sports chvost, kórea ssangyong, rádio ssangyong tivoli, ssangyong korando, korando.


( 1 Hodnotenie )

Počet