2m Auto Auto Káblové Rozvody Postroj Auta s 40A 12V ZAPNUTIE/VYPNUTIE Relé Čepeľ Poistka pre 72W-300W 2 LED Svetlo, Bar Hmlové Svietidlo

€4.23


Popis: *1. Každý riadok skupiny môžete ovládať dve lampy, s menovitý prúd 5A a maximálne v priebehu 6A. Vybavené 12V40A nepremokavé relé, 30A poistka a nepremokavé byt. rozvádzač. *2. Prichádzajúce linka je 16AWG s dĺžkou 0,5 m; odchádzajúce linka je 18AWG, s dĺžkou 2m, (ktoré môžu byť vykonané do 3 m), a zásuvky konektora je roh konektor; kontrolnej linky 1,9 m (môže byť vykonaná do 2,9 m), s rýchly konektor na 1m (môžu byť vyrobené do 2 m), ktorý je vhodný pre inštaláciu a rýchle zapínanie. *3. Prepínač je vybavený indikátorom, lampy, ktoré sa rozsvieti, keď je lampa zapnutá. Prepínač a kontrolnej linky sú spojené self-locking terminály, ktoré sú plášťom, aby sa zabránilo skratu. V rovnakom čase, terminál môže byť vytiahol a priamo vložený do riadiacej pozície pôvodného auta lampa, tak, aby novo pridaný lampa môže byť ovládaný spínač auto. Ako dôvod, prečo lampa nie je pripojený priamo, to je, pretože moc je vozidlo, vlastný lampa je pomerne malý, a pôvodný obvod môže iba znášať pomerne malý výkon. Ak je pripojený nasilu, to spôsobí okruhu spáliť alebo urýchliť starnutie okruhu, a tam je veľký potenciál bezpečnostné riziko. Vlastnosti: *1. To môže drôt off-road jazdy svetlo, hmlové svetlo, pracovné svetlo atď. *2. DC12V 40A menovitý automobilové relé. *3. To môže byť spojené s DC 24 V relé (nedodáva sa). *4. Čepeľ, nájdite držiak poistky, s vymeniteľnými 30A poistka. *5. Až 2,5 M elektroinštalácie, terminál končí väčšina vodičov. *6. On/off vypínač s lepiacou páskou podklad pre ľahkú montáž. Popis: názov Výrobku: špeciálne prepínač postroj pre automobilový pracovné svetlá, hmlové reflektory a svetlá Farba: Čierna Materiál: technické plasty, vysokým teplotám a korózii odolné drôty pre automobily Výkon: relé (12V 40A) poistka (30A), k dispozícii 72W, 120W, hz 180w, 240W, 288W a 300W Príslušenstvo: relé, poistky, push-tlačidlo, spínač, spínač drôtu dĺžka 1.9 m. Package: 1pc 40A 12v 24v Svetlo Bar 1-2 Spínač Relé Poznámka: 1. Všetky obrázky boli profesionálne kalibrované, ale vzhľadom na okolité svetlo a rôzne zobrazovacie zariadenie, nastavenia, obrázky a predmety, ktoré vidíte, môžu mať niektoré odchýlky, prosím ťa, odpusť mi. 2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: model lanovky, auto pre relé, auto drôt, bar čepeľ otvárač, rele 40a, 24v automobilové relé, auto drôt, medený drôt, din poistka 80a, smd auta poistka.


( 0 Hodnotenie )

Počet