Drôt Fox Teriér, Pes Tichý Quartz DIY Nástenné Hodiny Psík Siluetu Darček Pre Milovníkov Psov Zrkadlo Povrchu Hodiny Hodinky Pet Shop Deco

€10.71


DIY Nástenné Hodiny

Ozdobte svoj domov a aby to vyzeralo viac prispôsobiť tento DIY 3D nástenné hodiny. To bude nielen fungovať najlepšie pre váš domov, ale aj ako kreatívny darček pre vašu rodinu a priateľov. Akrylových materiálov používaných za dizajn vytvára zrkadlový efekt na stene. Toto zrkadlo je vodotesný, eco-priateľský a bola vyrobená z high-density EVA peny. To je non-jedovaté, v prírode, s lepidlo je ľahko vložiť alebo odstrániť zo steny. Použite ho na svoje obľúbené steny a robiť crystal povrch tvoria dokonalý odraz svetla.Môžete zavesiť na stenu svojej izby, kuchyňa, pracovňa, alebo kdekoľvek by ste chceli pridať jedinečné a nové štýl. Užite si závidieť z vašich hostí!

3 Farby

3 Veľkostiach, Ktoré Sú K Dispozícii

Hodiny dokončovacie veľkosť je založené na vašich preferencií zdobia vaše steny. Hodinu Strane Dĺžka -27 Palcový: 13,5 cm (5.3") -37 Palcový: 23.5 cm (9.25') -47 Palcový: 31.5 cm (12.5") Minút Strane Dĺžka -27 Palcový: 19.5 cm (7.6") -37 Palcový: 31.5 cm (12.4") -47 Palcový: 39 cm (15.4") minimálna dosiahnutie je -27 Palcový: 30 x 30 cm (12" x 12") -37 Palcový: 50 x 50 cm (19" x 19") -47 Palcový: 70 x 70 cm (27" x 27") maximálna dosiahnutie je -27 Palcový: 70 x 70 cm (27" x 27") -37 Palcový: 90 x 90 cm (37" x 37") -47 Palcový: 120 x 120 cm (47" x 47")

HODINY SPECIFICAITON

Hodiny Materiál: Akryl s Miirror Účinok Nálepky Materiál: EVA Pena (Etylén Vinyl Acetát) Výkonu 1 x AA batéria (nie je súčasťou) Balík Zahrnuté: 12 Ks Zrkadlo Akryl Hodiny Čísla 2 Ks Ručičky Hodiny Stroj Papier Pravítko

Známy: je pretective film na každom povrchu mirro.Prosím, odtrhnite po inštalácii!

Výhody

ŠTÝLOVÝ VZHĽAD HODINY: Akryl Zrkadlo Povrchu a 3D efekt váš izba vyzerá luxusne,dokonalé umenie hodiny výzdoba pre váš domov alebo do kancelárie. DIY MONTÁŽ: Užite si šťastie so svojimi rodinami alebo priateľmi až do konca hodiny spolu,vychutnať zábavu DIY. NON-ZAŠKRTNUTÍM: Tiché Otočka,nie je počuť nepríjemné kliešť hlučné takmer,to vám dá dobrú noc,aj oblek na dobré pracovné a študijné prostredie. ĽAHKO SA NANÁŠA: Nie je potrebné ďalšie nástroje, ako lepidlo alebo nechtov,zrkadlá a EVA sú samolepiace,tiež prichádza s stupnice na pravítku, ktoré vám pomôžu nainštalovať rýchlo.

Vlastné Akceptovanej Objednávky

Môžeme vytvoriť svoj vlastný DIY Nástenné Hodiny, ktoré vhodný s vašim potrebám a používať ho pre svoje vlastné zbierky a osobné použitie. Dajte nám vedieť, témy a návrhy, ktoré si nás chcú robiť, alebo môžete poslať snímku vášho Loga a Značky, zašleme vám návrh náčrtu. Budete môcť skontrolovať to, komentovať a požiadať o opravy (ak je potrebná), kým si nie ste úplne spokojní s dizajnom.

Zvyk, Aby Vzoriek

Štítky: móda stene hodinky, mačky hodiny, kravatu geek, veľké nástenné hodiny stanice, bull teriér angličtina, plnené pet shop, jazvečík psa, hodiny na stenu, dekor zrkadlo na stenu, nástenné hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet