432HZ Rainbow červená-Farba žltá Čakra Quartz Matné crystal spevu misy 10 palcový pre riadne liečenie

€35.02


Pls Poznámka

Pretože rôzne krajiny colnej pravidlo je iný.na Cutom Povinnosť Účtovať miestne Vlastné,predávajúci nemá zaväzujú, Cla, to sa hradí kupujúci.

Najlepšia Voľba Pre Vás

1.Sme zoradiť kremeň misky tak krištáľové misy veľkosti a rôznych poznámka pre riadne liečenie. 2.ponúka širokú škálu matné kremeň misky,patrí matné crystal spevu misy, čakra naladení kremeň spevu misy,krištáľových pyramíd. 3.to je 8 palcov F poznámka Quzrtz Crystal spevu misy,je vykonané najvyššej kvality kremeň a naladený na F poznámka .

O Krištáľové Misy Spev

Kremeň spevu misy vyrába vysoko čistý kremeň, je vynikajúci nástroj. -Crystal spev misa je vyrobená z 99.998% čistého kryštálu - Krásne, Jasné, Hlboké, Úžasné a Bohaté Vibračné Rezonancie s výkonom meditácie. - Perfektný Darček Pre Meditáciu,Modlitbu,Jóga,Relax. - Crystal spevu misy sa vybrali po jednom, pred opustiť factory. môžeme zaručiť, že budete spokojní s našimi crystal spevu misy.

O Čakra

-Poznámka C:energie Muladhara nám umožňuje postroj odvaha, vynaliezavosť a bude žiť počas snaží krát. To nás spája s duchovnej energie našich predkov, ich problémy a svoje triumfy. -Poznámka D:druhá čakra je centrom pocit, emócie, radosť, zmyselnosť, intimita, a spojenie. -Poznámka E:dar táto čakra je snímanie vaše osobné moc, byť istí, zodpovedný a spoľahlivý. -Poznámka F:To je centrom svoje hlboké dlhopisy s inými ľuďmi, váš zmysel pre starostlivosť a súcit, vaše pocity self-láska, altruizmus, štedrosť, láskavosť a úctu. -Všimnite si, G:dar tento čakra prijíma svoju originalitu, vyjadriť svoj autentický hlas a rozprávanie svoju pravdu. -Poznámka:ilúzie a prístup k hlbšie pravdy - ak chcete vidieť, mimo mysle, za slová. -Poznámka B:nie je duševného poznania na úrovni siedma čakra, ale tam je pokoj, radosť a hlboký mier, o živote.

Ako Hrať

1.jeden by mal štrajk 3 stien misy , vo vzpriamenej polohe, 2.Použitie semiš útočník alebo gumová palička, jemne poklepte na misy a povrch blízkosti bytu hornom okraji。 3.potom "podľa zvuku okolo misy"s útočník alebo palička,zvýšenie trvanie poznámka: Metódy trením bodov má dopredu(v smere hodinových ručičiek) a reverse (proti smeru hodinových ručičiek),

Štítky: krištáľové misy psa, liečivý zvuk misy, glass bowl dúha, veľké zvuk misy, novinka krištáľové misy, crystal harfa, misa spievať, cvnc, veľké krištáľové misy, misa crystal.


( 1 Hodnotenie )

Počet