Nylon Tabuľka Vaňa Záchytné Lano Psa Starostlivosti Obojok, Vodítko pre domáce Noose Slučky Zámok Klip Lano, Úväz Psov Starostlivosti Dodávky

€2.57


Ak Sa Vám Páči Táto Položka,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Zoznamu Želaní",Ak Sa Vám Páči Náš Obchod,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Uložiť Zoznam".Ponúkame Veľký, Aby Veľké Zľavy ,Ak Máte Akúkoľvek Otázku,Prosím, Kontaktujte Nás veľmi vám Ďakujem!!!

Nylon Psa Starostlivosti Kábel Lano Vodítko pre domáce Noose Slučky Zámok Klip Lano, Úväz Psov Starostlivosti Tabuľka Rameno Vaňa Záchytné Lano

Popis Výrobku:

Typ Položky:Pet Vodítku

Materiál:Polypropylén

Farba:Čierna

Sezóna:Všetky Ročné Obdobia

Funkcia:Trvalé

Cieľová Skupina:Psy

Veľkosť:45 cm/17.72"

Funkcie:

1. Materiál: heavy duty nehrdzavejúcej ocele hardvér, žuť a korózii odolné. Polypropylén materiál je odolný a pevný, príjemný k pokožke a neškodné pre domáce zvieratá.

2. Široké Uplatnenie: postroja je nielen pre psov, ale tiež môže byť pre mačky. Ak ste vlastníkom psov a mačiek v rovnakom čase, tento produkt je úsporné a praktické.

3. Materiál: vnútro prijíma oceľových drôtov, ktoré je trvanlivé a ľahko k poškodeniu, a s mäkký gumový kryt, takže je bezpečné a nie je na škodu kože zvierat.

4. Viac Firma: na vodítku, môže upevnite psov' hlavu a predné nohy, ktoré nemôže zaručiť, že môžete sľúbiť, domáce zvieratá nemôžu pohybovať pri kúpaní, a môžete dokončiť ťažké prácu v krátkom čase, bez úsilia.

5. Jednoduché uskladnenie: na vodítku, môže byť skladacie. Ak to nie je potrebné, ak ho chcete použiť, môžete zložiť, ktoré nie je potrebné príliš veľa miesta.

Balík Obsahuje:

1 x psa pripraviť na vodítku

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: sogo, noose, vodítku noose, anti domáce zvieratá, kamery domáce zvieratá, väzby domáce zvieratá, naturehike lano, značky v, noose lano, bezdrôtové počúvanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet