Móda Ochrana Prípade Taška Odolná Puzdrá Pre mobilné Telefóny Ručne vyrábané Kožené Pás Slučky Mobilný Telefón Závesu 133x167MM

€3.42


Móda Ochrana Prípade Taška Odolná Puzdrá Pre mobilné Telefóny Ručne vyrábané Kožené Pás Slučky Mobilný Telefón Závesu 133x167MM Položka Špecifikácia:

Funkcie:

Farba: ako na obrázku

Materiál: PU Koža

Proces: Šitie

Typ: Mobilný Telefón Taška

Štýl: Unisex

Vzor: Obyčajný

Materiál je kvalitný a odolný.

Malé a nádherné, krásne a jednoduchý vzhľad, ľahko sa prenáša.

Veľkosť: o 133x167mm

Upozornenie:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Package Vrátane:

1 x Mobilný Telefón Taška

Balenie Obsahuje:

1 x Mobilný Telefón Taška

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: pás puzdro telefón, pás prípade telefón, puzdro telefón, taška prípade pre smartphone, mobilný telefón slučky, prst slučky, taška na opasok pre smart telefón, prípade prst slučky, puzdro smartphone, Reťaz Slučky.


( 4 Hodnotenie )

Počet