CACAZI Nepremokavé Bezdrôtový Pager Zvonček Starý Muž Poplachový Zvonkohry SOS Tlačidlo, 80m, Rozsah NÁS EÚ UK Plug 1 sos 1 2 3 Prijímač

€8.10


Funkcie a špecifikácie:

1.Tlačidlo podporuje až 20PCS, a prijímač podporuje až 100ks. 2.Ak viaceré tlačidlá sú spárované s jedným alebo viac prijímačov v rovnaký systém, každé tlačidlo je možné nastaviť na rôzne zvonenie.(Túto funkciu podporuje sos tlačidlo.) 3. Power-off funkcia pamäte: znova Zapnite po vypnutí napájania, nie je potrebné znovu nastaviť a zámok zvonenie.(Túto funkciu podporuje sos tlačidlo.) 4. Zvonček vysielač a sos tlačidlo nemá žiadnu skrutku chuck dizajn, a to môže byť vodotesný a prachotesný bez gumový krúžok. 5.Vysielač POUŽIŤ 23A12V alkalická batéria (nie je súčasťou batérie). 6.V sos tlačidlo POUŽIŤ batériu CR2032.(nie je súčasťou balenia batérie). 7. Prijímač napätie: 110-220-240V. 8.Prijímač je k dispozícii v rôznych zástrčky, US/EU/UK Plug and AU adaptéry, vhodný pre väčšinu krajín. 9.Zvonček Prijímanie vzdialenosť:300 metrov v otvorenom priestore. 10.SOS tlačidlo Prijímanie vzdialenosť:80 metrov na voľnom priestranstve. 11.Bezdrôtový signál bude ovplyvnený prekážkami. Viac prekážok, viac sa vážne straty signálu. 12.Prijímač má 5 úrovní(možno vypnúť) 0-110db,60 hudby z čoho vyberať. 13.Veľkosť:Vysielač:71.8x39.8x19.5mm, SOS tlačidlo:60x34x11.5mm, Prijímač:84x52x29mm. POZNÁMKA:tlačidlo nemôže byť umiestnený na železné dvere, pretože to bude rušiť signál.

Ako pár signály:

Párovanie postup: stlačte a podržte tlačidlo hlasitosti na prijímači asi 5 sekundy (svieti), uvoľnite tlačidlo hlasitosť a potom stlačte tlačidlo vysielača okamžite, signál je úspešne spárované.

Ako upraviť a zámok hudba:

Zástrčku do zásuvky napájania,stlačte tlačidlo hudba ak chcete nastaviť obľúbenú hudbu zvonenie, stlačte a podržte tlačidlo hlasitosť opäť až Keď svetlo svieti, stlačte vysielač dvakrát okamžite a hudba je uzamknutý úspešne.

Ako vyriešiť ak dielo nie je normálne,Keď dostanem tovar?

1. Skúste párovanie signály prvý. 2. Prosím, kontaktujte nás, pošleme na video, ktoré chcete pomôcť. 3. Ak je problém s výrobkom, budeme znovu poslať prijímač alebo tlačidlo na vás.

Štítky: doorbel, opatrovateľ pager, bezdrôtové doorbel, pager, cacazi najnovšie bezdrôtový zvonček, bell dvere bezdrôtové, crystal bezdrôtový zvonček, cacazi zvonček, cacazi biela bezdrôtový zvonček, mool bezdrôtový zvonček.


( 0 Hodnotenie )

Počet