Hra FIFA 18 Staršie Vydanie (PS3) (RUS) používané

€14.74


FIFA 18 Staršie Vydanie-Toto je verzia novej časti futbal simulátor od EA Sports na staré konzoly. To nie je podpora inovácie zavedené na platforiem novej generácie (najmä v hre nie je žiadna "história" režim s Alex Hunter). Ak máte PlayStation 3 a chcete hrať najpopulárnejšie futbal simulátor, je to vaša voľba.

Vydanie vám umožňuje užiť si hru a režimy, ktoré boli v FIFA 17. Zahŕňa formy a zloženie tímov, aktuálne na začiatku sezóny 2017/18. Realistické futbal simulátor od EA Sports

Úroveň umelej inteligencie v FIFA 18 je pomerne vysoká. To platí tak pre hráčov svojho tímu, ktoré nespravujete a súperi. V porovnaní s predchádzajúcich dielov série, sa začal čítať hru lepšie, pohybovať okolo poľa bez lopty a porozumieť si navzájom.

Vývojári pridané mnohé nové animácie do hry. Preto, každý futbalista bude vykonávať viac pohybu na ihrisku. To robí hru viac prirodzené, aj bližšie k skutočný zápas.

Existuje viac možností rozvíjať útok. Môžete strieľať v penále, aby mäkké baldachýn alebo dať loptu do člen vášho tímu na ďaleko Bar. Budova kombinácie, brať do úvahy umiestnenie súperovi a single-jahoda, ich rozmery a štýl hry, ako aj tempo a priebehu boja.

V režime kariéry manažéra môžete určiť finančný a prenos politiky zvolený klub, trénovať a rozvíjať hráčov. Vašou úlohou je, aby sa tím silnejší a zlepšiť jeho výsledky zo sezóny na sezónu. Ocenenie za dobrú prácu môže byť pozvánkou od jedného z popredných klubov na planéte.

V FIFA 18 existuje podobný režim pre samostatnú futbalista. Vyberte niektorú z existujúcich hráčov, alebo si môžete vytvoriť vlastné, a potom priviesť ju k svetovej sláve.

V Ultimate Team režime, môžete vytvoriť jeden alebo viac tímov, hráčov a súťažiť na majstrovstvách s inými používateľmi. Hra pre všetkých začína v desiatom divízie, ale v priebehu času sa môžete dostať na prvý.

Na posilnenie tímu, zvýšenie jeho "chémie", kúpiť karty z silnejší hráči a tréneri, štýly interakcie. Tiež nezabudnite zvýšiť svoje zručnosti.

Štítky: Ovládanie Dosky, dualshock 2 bezdrôtové, ovládanie psp, bd diaľkového ovládania, 4 banku, ovládač auta, dualshock 4 ps3, dualshock 3 4pin, ps3 hra, ps3 ovládač.


( 3 Hodnotenie )

Počet