D1 Swimbait s mäkké návnady chvost Rybárske Lure pomalé potopenie šťuka Wobblesr 152 mm 32g basy shad lure

€5.78


D1 rybárske nástrahy 2020 swimbait s mäkké chvost pomalé potopenie šťuka láka Wobblesr 152 mm 32g basy pevného rybárske lure DT6001 shad lure

1. Dĺžka: 152 mm 2. hmotnosť: 32g 3. Akcia: pomalé potopenie 4.Cieľ ryby:basy, walleye, pstruh, šťuka

Popis výrobku>>>>>

1.Kombinácia kolísavé a vyhýbavá Headbanger pohyb ryby-ako vlastnosti pevných výmenných pádlo chvost, na Headbanger Shad je predator teaser s akčný, že žiadne iné lákať môže ponúknuť. 2.Funguje to naozaj dobre s jednoduchým priamo preberať, ale vyniká, keď sa používa s pozastaví a malé zášklby. 3.Návnada má drôt-cez-telesná konštrukcia a je vybavený hrkálka loptičky rôznych veľkostí pre plnší zvuk. Návnada je bezolovnaté a váhy vo vnútri sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Trollov až 2,2 uzlov / 2.5 mph / 4 km/h. 4.Chvost je jednoducho nahradené otočením proti smeru hodinových ručičiek uvoľnite ju z jeho vývrtka kotvy. Návnada má dve menšie kolíkov, ktoré držať chvost v mieste a mu zabraňuje krútenie z pozície, keď sa používa.Chvost je pripojený na vývrtku a je ľahko nahradiť tým, že točí proti smeru hodinových ručičiek.

Štítky: d1 xenon, bass electr, swimbait, láka shad chvost, lure swimbait, bassland lure, jerkbait šťuka, šťuka rybárske španielsko, lure shad, spájané šťuka lure.


( 0 Hodnotenie )

Počet