1 Pár 2 ks Niko Black s Plochou Hlavou Skidproof Elektrická Gitara Popruh Zámky Basy Straplocks Doprava Zadarmo Wholesales

€4.13


začiatok Cena: 4,99 Dolárov, Cena: 4,99 Dolárov, Cena: 4,99 Dolárov, Cena: 4,99 Dolárov, Cena: $3.99 Cena: 4,99 dolárov

koniec

Podrobnosti:

100% Zbrusu Nový Stav

Materiál: Zliatina Medi a Ocele

S Plochou Hlavou Skidproof Dizajn

Hodí Elektrická Gitara a Elektrické Basy, Jednoduchá Inštalácia, Vhodné použitie

Každá Gitara Potreby 2 ks Popruh Zámky

Farba: Čierna

Inštalácia Kroky:

Uvoľnite Upevňovacie Matice Z Straplock, Skrutky Pin na Gitaru

Uistite sa, že Pin sa Dotiahnuť, Potom zámok Popruh na Tlačidlo Straplock

Vložte Straplock do Upevňovacie Matice.

Package:2 ks Popruh na Gitaru Zámky

Sme(Niko Hudobný Nástroj Spoločnosti) Profesionálne v Gitarové Príslušenstvo(Zdvihne,Struny,Capos,Tunery...).Niekoľko Veľkých Fabrík Agentov.Môžete Wholesales z nás.Dáme Wholesales Cena pre vás.Takže,Ak chcete, Wholesales Gitarové Časti,Prosím vás, Kontaktujte nás.Ďakujeme, že ste!!

1.Akceptujeme Alipay, Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

1.Doprava Po Celom Svete(S Výnimkou Niektorých Krajín)

2.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.Pošleme 1 deň Doručenia Čase, Keď Platba Cleard.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote 35 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5.Ponúkame FreeShipping použiť Hong Kong Post/Singapur Post Doprava(Dodacia lehota:15-35 dní).Ak Veľký Počet Produktov/Wholesales,Odporúčame Použiť DHL/EMS/FEDEX/UPS Express,A Komunikovať s ostatnými.

1.Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 7days po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky.Prepravné Náklady, Ktoré Kupujúci.

3.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor!!Ďakujeme, že ste...

Štítky: gitaru squier, capo elektrická gitara, čokoláda gitara, gitara zámok popruh, straplock, krátky pásik lock, zámok popruh, ručné uchopenie a klavír, gitara kožený remienok, gitara vintage popruh.


( 2 Hodnotenie )

Počet