Nový Nôž Sharpener 2 v 1 Diamantová&Jemné Tyč, Nôž, Nožnice, Nožnice Ostrenie kameňa Systém z Nerezovej Ocele Nože

€2.87


Funkcie:

*1. Má veľmi vhodný uhol, aby sa nôž ostrý rýchlo. Jemne vytiahnite pár krát dokončiť a poľský čepeľ rýchlo. Malé rozmery, je veľmi vhodné na skladovanie vo vašej zásuvky, a je tiež vhodný pre každého, kto s kuchynským kútom, alebo malý úložný priestor.

*2. Kto nechce pracovať chytrejšie v kuchyni? Dobrou radou je, aby sa nože ostré a nie, aby sa im nudné. Je ideálnou voľbou pre bežný nástroj na údržbu, a jeho keramické textúra je mierne. Tieto keramiky môže poľský čepeľ a udržať to ostré. Ostrým nožom určite urýchli prípravu kuchyni.

*3. K dispozícii je unikátna funkcia s názvom "edge svorka". Čo to znamená? V dolnej časti je navrhnutý tak, aby sharpener môžu byť umiestnené na okraji tabuľka alebo tabuľky. Prečo je to užitočné? Niekedy, keď budete brúsiť a kuchársky nôž s menším orezávatko, môže sa presuňte na hrot noža cez vrchol pult. Toto môže poškodiť nôž alebo dosku. Tak brúsky na okraji s okrajom grip umožňuje nôž vytiahnuť cez sloty z päty na špičku. Samozrejme, stále môžete použiť na Okraji Rukoväť na hornej časti na povrchu, ale nie je to pekné mať flexibilitu pri brúsení, ak ju budete potrebovať? Dno je vyrobené z non-sklzu materiálu, ktorý umožňuje bezpečné a pevné ostrenie.

*4.Jedinečný dizajn zostruje rovný okraj dvakrát skosený Europe / Americký štýl nože. Dve etapy ostrenie, v jednej malej kompaktnej jednotky na veľkú hodnotu! Hrubé brúsenie slot obsahuje karbidu čepele, ktoré rýchlo zaostriť tupé alebo poškodené nože s len niekoľkými ťahmi. Jemné slot je keramická prúty sú ideálne pre dokončovacie a leštenie hrán, a sú ideálne pre ľahké touch-up už ostrým nožom.

*5.Okraj Grip Dno umožňuje stabilné brúsky na pult hore alebo tabuľky. Nerezová oceľ a mäkké diakritické znamienka.

Špecifikácia:

Materiál: ABS+ Nehrdzavejúcej ocele

Farba: čierna, červená, fialová, zelená

Rozmery: 10*5*4.5 cm/4*2*1.8 palec

Zoznamy:

Brúska * 1

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: zaostriť, nôž zaostriť systém, diamond ocele, pro ruixin, whetston, diamond prút, diamond zaostriť, na nôž zaostriť, diamantový nôž zaostriť, brúska nožov.


( 0 Hodnotenie )

Počet