11 pro Magnetických Kovov Privacy Screen Protector puzdro pre Iphone Xs Max Xr X 8 7 Plus Magnet Anti-peeping Tvrdeného Skla 360 Kryt

€9.02


Magnetické Kovové Privacy Screen Protector puzdro pre Iphone Xs Max Xr X 8 7 Plus Magnet Anti-peeping Tvrdeného Skla 360 Kryt Coque

Pri nákupe množstvo je 2 alebo viac , na každú položku, ktorá sa odpočíta od 5% na základe maloobchodné ceny.

Upozornenie:

1.Tam je už skla v prednej časti,Nie je potrebné kupovať tvrdeného ochranný film 2.----Tento produkt nie je magnetická, mobilný telefón nemôže dať? ----Musíte otvoriť výrobku zo stredu potom dať telefón v magnetickom prípade.

Magnetické Adsorpcie Technológie:

Multipoints a silné magnetické adsorpcie technológie, aby prípade bezšvíkové a vždy jednoduché, aby sa váš telefón.

9H Tvrdeného Skla predný a zadný :

Na prednej a zadnej strane je vyrobené z 9H tvrdeného skla na showoff pôvodné telefónne dizajn a zachovať telefónu a prirodzený vzhľad.

Plné Telo Kovový Rám: Tenký, ľahký 2-kusy kovové prípadov poskytujú ochranu pred pádmi, nárazmi, otrasmi, škvrny a škrabancov. Presný Rez Výstupy: je To super hladký, keď kovové rámy magnetické zatvorené, tenké kryty dobre zapadá do vášho prístroja a uľahčujú prístup do všetkých portov, reproduktory, nabíjačky a všetkých funkcií Telefónu.

Štítky: keramické screen protector, black screen protector, 11 pro max späť chránič, ochrana osobných údajov samsung, 360 prípade, iphone 12 pro max privacy screen protector, antispy iphone 11, telefón ochrany osobných údajov, ochrana osobných údajov screen protector xiao, galaxy note 9 prípade screen protector.


( 1 Hodnotenie )

Počet