4000-4500K prírodná biela COB/FOB flexibilné led pásky, ľahké, 528 Led/m vysoká hustota pásky, ľahké, DC12V DC24V optipn, 1 týždeň lode

€28.84


Nový KLAS(FOB) PÁSY SVETLA

toto je nové flexibilné KLASU pásy svetla, ľahké ohýbanie, vysoký jas, až 520 Led/m pre dobré osvetlenie hľadá DC12V / napájanie DC24V

Sepcification

Vstupné: DC12V / DC24V Príkon: 12W/m(6W/ks) Package: 5 m/roll Svetlo, farba: prírodná biela(4000 K) Max. pripojenie: 5M Cutable: možno znížiť na 10 cm Teplé tipy: Ako toto svetlo nemá rám, je to viac slabý ako SMD Led diódy, ako SMD5050, SMD5630 atď, keď nainštalujete túto svetlo, prosím, byť viac opatrný, vďaka.

Pomocou

Tento pás svetla tenké a dlhé a pružné, môžete ľahko nainštalovať na akýkoľvek povrch.

Tipy

Ako to KLASU svetlo nemá rám na ochranu LED svetelných zdrojov, môže byť silný ako SMD svetlo, pri použití je treba byť viac opatrní, vďaka. Toto svetlo môže byť vykonaná modelovanie, môžu byť zložené vnútri, alebo outsie, ale nedá sa sklopiť niektoré uhly, to môže zlomiť Led diód, vďaka.

O Dopravu

1.Ako prírodná biela farba LED, nie je vždy na sklade, dodacia lehota môže byť až 7 dní, prosím, vedieť, vďaka. 2. Pre objednávky menej ako $7, alebo doprava v Číne Post obyčajný malý balík Plus, tam nemusí byť sledovanie info po ľavej Čína, prosím, vedieť. 3. Uistite sa prosím vaše kontaktné informácie currect ako www.tantra-egypt.sk opýtať. 4. Je to povinnosť kupujúceho jasné cutoms a zaplatiť dovozné clá, dane alebo poplatky, venujte prosím pozornosť na sledovanie informácií úzko a jasný ciel, akonáhle je to možné, aby sa zabránilo akejkoľvek oneskorenie pri preprave. 5. Väčšina balíky dorazí do 60 dní(Brazília 90 dní) alebo oveľa rýchlejšie, avšak doba dodania sa môže líšiť v závislosti na mnohých faktoroch, najmä v sezóne prepravu. Ak ste nedostali balík ochranu pred času končí, prosím, kontaktujte nás o pomoc. Ďakujem. 6. Ak vaša zásielka nebola prijatá v 60/90 dní, by sme mohli vrátenie peňazí si on-line alebo reship vašej objednávky. Otázka: Čo mám robiť, ak som nedostal zásielky na dlhú dobu? Odpoveď: Ak sledovanie informácie ukazuje doľava Čína (pevninská časť) alebo Hong Kong, ale žiadne informácie o miestnej pošty webovej stránke, parcela, teraz je na ceste k vašej krajine, alebo prišli na svoje krajiny, ale žiadne aktualizované informácie získané z miestnej pošty napriek tomu, buďte trpezliví a čakať. Ak ochrana čas je menej ako 10 dní, ale stále ešte dostal pozemok, prosím, kontaktujte nás, budeme rozširovať o ochranu čas pre vás a pokúsiť sa nájsť príčinu meškania a snažiť sa riešiť a povie vám najnovšie informácie sme dostali.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Keď ste dostali produktu, pozrite si prosím package ak je nefunkčné alebo poškodené, test a to v čase. Ak máte akékoľvek problémy, otázky, pomocou to, prosím, kontaktujte nás v čase, vďaka. Tipy: Ak bez kontaktujte nás, môžete nastavenie spor priamo, www.tantra-egypt.sk servery krok v priamo, potom sme predávajúci nemôže urobiť čokoľvek, aby vám pomohol, aj www.tantra-egypt.sk povedal váš spor je neplatný, nebudete mať žiadne užitočné riešenie, prosím pochopiť, vďaka.

Štítky: klas pásky, ledstrip monitor, cob led panel, corsair icue nexus, 20w led pásy, 12v klasu pásy, stmievateľné led pásy, 50m ws2812b led pásy, fcob led pásy, 236 led.


( 0 Hodnotenie )

Počet