5 Galón 5 Ks Rásť Kvetináč Puzdro Root Bonsai Rásť Tašky Textílie Hrnce Root Puzdro s Rukoväťou Výsadbu Kontajner Rastlín Hrniec Záhrada

€3.92


Vlastnosti: *1.Široko používaný na kvety,záhrada inžinierske,škôlka,vegedivs,ovocie a iné kultivačné. *2.Eco-friendly,vyrobené z vysoko kvalitného a odolného netkanej textílie,odolné proti Korózii, biologicky odbúrateľný *3.Priedušný,Poskytujú veľkú podporu,pričom umožňujú vzduchu divavel do koreňového systému. *4.Priepustná,Zlepšuje drenážne a umožniť prebytočné teplo uniknúť,produkovať vynikajúce rastliny. *5.Dobrý Pomocou, Pomohli rastliny stal sídlom rýchlejšie po divansplanting. *6.Pohodlné,Kľučky uvedené na kvetináč tašky/root kontajnerov. *7.Široko Používaný,Textílie Kvetináč hrnce môžu byť použité v divaditional pôda záhrady alebo zeminy zmesi,skvelé pre povodňami a kanalizácie, rovnako. *8.Odolné,Mäkké-stranný kontajnerov posledné roky,aj v tých najdrsnejších zimy,a sú vynikajúce pre pestovanie najrôznejšie kontajner alebo črepníkové rastliny. Špecifikácie: Farba: Biela(Ako obrázky znázorňujú) Materiál: Non-tkané (Eco-friendly) Veľkosť: 5 Galón:30 x 30 cm(D*H)(Cca.) Obsah Balenia: 5 * Rast Tašky Poznámka: 1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť. 2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: bonsai rose, pre sadeníc hrniec, jardin, hrniec, rastliny hrnce, ta rásť taška, Kvetináč, protea, kvetináčov, textílie kvetináč.


( 0 Hodnotenie )

Počet