Self-čistenie akvárium Lazy Malá Akryl Rybka Nádrž Ploche Priehľadný Segment akvárium Ekologické Holé Valca

€10.21


vitajte v našom obchode Po vstupe do obchodu, môžete získať kupóny, dúfam, že si môžete vziať svoje obľúbené produkty, prajem vám šťastný nakupovanie.

Poznámky : Milí priatelia, vzhľadom na nedávne epidémie, existuje príliš veľa parciel v poštách v rôznych krajinách. Po balík je prepravovaný normálne, logistika informácie môžu byť nájdené v krátkom čase. Prosím, buďte si istí, že v balíku môžu byť prepravované normálne, ale logistické informácie nemusia byť aktualizované v čase. V špeciálnych obdobia, môže byť zvláštne okolnosti. Ďakujeme za pochopenie. Uvádzame informácie o produkte:

Špecifikácie produktu: Veľkosť: 15 * 15 * 26 cm / 5.9 * 5.9 * 10.2 palec Hmotnosť: 1200g Materiál: Akryl Napájanie: USB / batérie Tipy: 1. Všetky obrázky boli odborne opravené, ale v dôsledku okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť. 2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie. Balenie zoznam materiálu: fish tank* 1 USB kábel* 1 falošné trávy* 1 dlážděným* N rýb, rybárstvo* 1 filter bavlna* 1 zdroj* 1 Funkcia zdôrazňuje: * 1. Mini domov ekosystému: voda záhrada je self-čistenie rýb nádrž akvárium s zelené rastliny, ktorá rastie na to! Nádrž je zmenšená hydroponické systém-ryby hnoj oplodní rastliny, rastliny a čistenie vody. * 2. Skvelý darček: držiak je uvedené ako top dovolenku dar, záhrada darček, učiteľ darček a jedinečný darček. To je pripravený poskytnúť dary v krásnom balení a určite stalo každoročné darček. Príďte a doprajte si alebo niekoho, koho milujete! * 3. Všetko, čo zahŕňa: fish tank, USB kábel, falošné voda, tráva, štrk, rybolov, filter bavlna, krmív, je dobrý darček pre deti, učiteľov, foodies a záhradnícke nadšencov. *4. Zažiť čaro symbióza: Počiatočnej zvedavosti o mestských lesného hospodárstva sa stala vášeň, dúfajú, že pomocou našich krytý záhradnícke nástroje znovu rodiny s rastlín. Pripojte sa k našim poslaním je pomôcť každému zažiť čaro výsadbu! O spätnú väzbu: Sme udržiavať vysoký štandard excelentnosti 5 hviezd, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame vás, aby ste nás kontaktovali bezprostredne pred tým, než nás neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.

Štítky: akvárium medúzy, betta akvárium, tp101, mini akvária, akvarijné dekorácie, groot akváriu dekorácie, ekologické štruktúry, akvárium veľké, rybka model, betta.


( 2 Hodnotenie )

Počet