CS Vonkajšie Športové Hry Taktické Nylon Nastaviteľné Rozšírené Zásob Paintball Airsoft BD556 Časti Gl-Core Blaster Prijímač

€21.55


CS Vonkajšie Športové Hry Taktické Nylon Nastaviteľné Rozšírené Zásob Paintball Airsoft BD556 Časti Gl-Core Blaster Prijímač

Funkcie:

Táto burza je oblek pre Airsoftové vzduchovky AEG M4 AK Gél Blaster Jinming8 Jinming9,Vyrobená z vysoko kvalitného nylonu a tvrdej gumy,Obnoviť slova battlefield pocit, a môžete upraviť najpohodlnejší spôsob boja cez tento zásob.

Nylon Zásob

Hmotnosť : 408g

Veľkosť: bude 18,8*13,2 CM.

Materiál: Nylon.

Farba: Čierna A Piesku

Ak Sa Vám Páči Táto Položka,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Zoznamu Želaní",Ak Sa Vám Páči Náš Obchod,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Uložiť Zoznam". Ak Máte Akúkoľvek Otázku,Prosím, Kontaktujte Nás veľmi vám Ďakujem!!! DOPRAVA 1.Po prvé, prosím skontrolujte vaše prijímanie adresu a skontrolujte, či adresa je správny (nedá sa upraviť adresu po pozemok je poslaný). 2.Po celej platby vymazané, výrobky bude dodávaný do 3 pracovných dní. 3.Akonáhle vaše produkty odoslaný, môžete požiadať, aby sme ponúknuť vám sledovacie číslo. 4.Dodacia lehota je len odhad a nie je zaručená. Ak nechcete dostávať vaše produkty v obmedziť čas, prosím, kontaktujte nás pre riešenie problémov. Budeme vyvinú všetko úsilie na splnenie vašej spokojnosti. 5.Nie sme zodpovednosť za žiadne vlastné dane alebo dovozné dane, ak je ktorákoľvek z týchto došlo by mal byť zaplatená kupujúcim. Poznámka: dodacej lehoty čas je 45 pracovných dní od zaplatenia. (Brazília: 90 dní, Rusko: 60 dní) NÁVRAT POLITIKY 1.Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prvý. Vráti sú povolené. To sa deje iba v lehote do 14 dní po produktov sú prijaté. 2.Ak váš nákup je poškodený počas prepravy pokrok, prosím, kontaktujte nás. Budeme riešiť tieto problémy hneď, ako je to možné. 3.Potrebujeme viac informácií, ako dobre.Návrat detaily vrátane dopravy sledovacie číslo, konkrétny dôvod pre návrat a vaše ID objednávky sú potrebné. 4.Všetky návrat nákupu musí byť v pôvodnom podmienky.A nie sme zodpovední za poštovné a manipulačné poplatky.Ďakujem. Spätná VÄZBA 1.Prosím, dajte nám 5 hviezd! Náš úspech závisí na vašej spokojnosti. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu. 3.Najprv nás kontaktujte, ak máte akékoľvek problémy týkajúce sa vašej transakcie pred odoslaním žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť všetky problémy. 4.Ďakujem za porozumenie.

Štítky: cs, airsoft m4 zásob, ar15 m4, g m4 airsoft, ar15 časť, evangelion rei, m4 zásob, váš telefón zásob, airsoft zbraň, magpul moe.


( 4 Hodnotenie )

Počet