40 List 28-Palcové x 12 Palcové Elektrostatický Filter Bavlna,HEPA Filtrovanie Internetových pre Xiao Mi Čistička Vzduchu

€15.74


1. Inovatívna technológia: použitie elektrostatický filter materiálov môže účinne izolovať tuhých znečisťujúcich látok väčšia ako 0,2 µm vo vzduchu a prachu filtračná účinnosť 0,5 µm môžu dosiahnuť viac ako 95%.

2. Predĺži životnosť filtra: filter účinne prach, peľ, baktérie a ostatných znečisťujúcich látok v ovzduší, chrániť filter s k zníženiu znečistenia. Môže účinne predĺži životnosť čistička filter o viac než dvojnásobok, čím dochádza k úspore náhradné náklady.

3. Zlepšiť životnosť: pre-filter použitý filter s hotového výrobku môže účinne zvyšujú životnosť pôvodného filtra, takže filter sa môže naozaj dosiahnuť životnosť špecifikované výroba známky.

4. Nízka odolnosť proti vetru dizajn: Keď rýchlosť vetra je 0,5 m / s, odolnosť proti vetru je tak nízke, ako 3.5 pa, ktorá nemá vplyv na rýchlosť vetra.

5.Kompatibilné: Tento filter je kompatibilný s Xiao Mi Čistička Vzduchu 1/2 / Plus, alebo znížiť ho na veľkosť vhodná pre klimatizačné zariadenia, okná, elektrické ventilátory.

1. Filtra sadzí, PM2.5, atď.

2. Používa sa v spojení s HEPA filter, umiestnený na prednej strane HEPA filter je možné účinne predĺži životnosť HEPA filtra.

Mäkké, non-jedovatý, bez zápachu, umývateľný 1 alebo 2 krát, nezabudnite na rub ťažké.

Rozsah použitia: Upraveného vzduchu armatúry pre domácnosť, klimatizačné jednotky, ventilátory, cirkulácia vzduchu ventilátory, klimatizačné zariadenia, výfukové ventilátory, ventilátory, atď.

veľkosť:

Možno znížiť na najmenej 2 kusy vaše čistička filter, jeden kus môže byť používaný cca 1 mesiac, a možno prispôsobiť podľa potreby (jedna môže byť rozdelené do dvoch pre klimatizačné zariadenie háčik.) Dve oblasti, môžu byť použité.

Farba: biela

Materiál: bavlna

Veľkosť: 70x30cm

Obsah Balenia:

40 x filter bavlna

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: filter hepa, xiao mi čistička vzduchu 3 h, vzduch purifi, vzduch klávesnica myš, akvárium filter, vzduchový filter xiao, xiao mi čistička vzduchu 3h, pret, mesto vankúš, furutech plug, pozemok net.


( 2 Hodnotenie )

Počet