S Logom Motocykle CNC Brzdový Strmeň S Vankúšikmi P2*34 mm 84 mm Montáž Na Ducati Zadné Brzdové Pre Honda, Yamaha, Kawasaki Suzuki

€19.32


Motocykel brzdový strmeň Montáž Centra Do Centra: 84 mm Materiál: CNC hliníkové telo,elox farba. Piestové veľkosť: 34 mm*2 Častí :prísť s jeden pár zadarmo brzdové doštičky a banjo skrutka brzdový strmeň prišiel s logom;poslať štandardne (Mokila) -Ak potrebujete (pre Brembo) LOGO, obráťte sa na predajcu, ďakujeme za vašu spoluprácu. -Ak nie, obráťte sa na predajcu a vyhotoviť záznam, alebo predávajúci hovorí, že LOGO zásob, čo potrebujete, je dočasne nie je na sklade, alebo predávajúci nemôže kontaktovať kupujúceho, predávajúci predvolené nastavenia pre odosielanie produkt, ktorý si objednať; ak nie je (pre Brembo) LOGO, predávajúci bude najskôr poslať na (pre Brembo) LOGO; ak nie,predávajúci zašle Mokila LOGO.

Štítky: nissin strmeň motocykel, stupačky honda x adv, brzdy ot. / min., strmeň cnc, suzuki vitara, yamaha znak loga, brzdové strmene motocykel, znak honda, brzdový strmeň honda, yamaha osi brzdový strmeň.


( 0 Hodnotenie )

Počet