100ml Ručné Odev, Sporáky Domov Malé Prenosné Zvislé Parná Žehlička Parník Domácnosť, Elektrické Sušenie Bielizne Stroj 2021

€16.39


Funkcie:

1.Okamžité žehlenie a nosenie: Výkonný parný, sploštenie po žehlenie, a uvedenie na po žehlenie, ľahké a štýlové, dual-použitie pre domáce cestovanie.

2.7-jamkové jemné žehlenie: z nehrdzavejúcej ocele parnej trysky, vysoká teplota tepelné vedenia, hladký a nie škodlivé oblečenie, starostlivosť o vaše žehlenie skúsenosti.

3.Antibakteriálne a roztočov zabíjanie: 120°vysokej teplote a silnú paru pod viacerými účinkami vysokej teploty, panel nano parný box, hlboko preniknúť oblečenie, účinne sterilizáciu a odstránenie roztočov, udržať čisté oblečenie a ochranu zdravia rodiny.

4.Zväčšiť nádrž na vodu a pokračovať žehlenie: 100ml veľká-kapacita priehľadná nádrž na vodu, kapacita môže byť videný cez, žehlenie 4 coats v čase, kontinuálne žehlenie za 18 minút.

5.Malé a jednoduché uskladnenie: malá veľkosť, nie zaberajú miesto, cestovanie, ľahko sa prenáša, pohodlné a praktické.

Špecifikácia:

Nádrž na vodu, kapacita: 100 ml

Čistá hmotnosť: 545g

Množstvo napätie: 220v

Veľkosť produktu: 12.5x9x27cm

Suma výkon: 800w

Panel materiál: nerezová oceľ

Napájací kábel dĺžka: 150 cm

Farba:Cherry blossom prášok, mliečne biela

Produkty patria:

1*parník, žehlička

Štítky: parník čisté oblečenie, traval ručné parná žehlička, zvislý parník, žehlička pary, parník, odev parník, Žehlička, vertikálne železa parník, handričkou parník, parník na oblečenie vertikálne.


( 0 Hodnotenie )

Počet