HORÚCE 20+4 Pin, LCD Napájanie Tester pre ATX, ITX, BTX, PCI-E, SATA HDD

€7.18


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Tento 20+4 pin PSU Napájanie tester je výkonný nástroj pre testovanie POČÍTAČA napájací zdroj. Tento tester je kompatibilný s ATX, BTX a ITX základnej dosky konfigurácie a pomôže vám vyhnúť drahé dae do počítača. Táto jednotka je schopná testovaní viacerých konektory: ako 20 - a 24-pin napájanie, SATA napájania, Pentium 4 power konektorov 6-pin PCI Express napájacích konektorov, 8-pin PROCESORA konektory, disketová jednotka konektory a štandardná 4-pin napájacie konektory.

Vybavený štyrmi alarmy, to tester vás upozorní, nižšieho a vyššieho P. G. hodnoty, s nižším napätím, nad napätím a bez napätia. Jeho robustná konštrukcia je vyrobená tak, aby posledný a je Ideálny pre tech nadšencov, ambicióznych fanúšikov, živnostníkov, a každý, kto hľadá all-in-one jednotky zdroja napájania tester pre ich osobný počítač.

Hrajú podsvietený, žiarivo modrým LCD displejom, toto napájanie tester môžete overiť, že každá časť vášho počítača napájací zdroj je plne funkčný. To vám poskytne napätie read-out a nechá sa jasne ble pípnutie, ak sa vyskytne problém s vaším napájania.

Viac, odolné plastové porty môžu ubytovať diskiet, pevného disku, cd-rom, SATA, 4-pin (P4), 6-pin (PCI-Express) a 8-pin (Dual-CPU) napájacie konektory. Budete musieť mať 20-pin alebo 24-pin kábel pripojený pri testovaní akýkoľvek iný kábel.

Každý z týchto testery je špeciálne navrhnutý s odolné plastové puzdro. To je posilnené, aby vnútorná elektronika dobre chránené pred dings a škrabance, ktoré môžu byť trvalé počas prepravy a od pravidelného užívania. Multi-použitie napájanie tester sa môže pripojiť k väčšine osobných počítačov. Používať ho doma, kancelárii alebo kdekoľvek máte počítač.

POZNÁMKA: Ak je váš zdroj napájania tester vytvára konštantný pípnutie a 12V2 označuje "LL," neznamená to však, že si napájania alebo tester je chybný. Namiesto toho, to znamená, 2. 12-volt železničnej nie je zistený. To by mohlo byť spôsobené tým dve veci: buď testujete napájací zdroj, ktorý nemá 2nd 12-volt železničnú alebo nie ste pripojený konektor účtovná 2. 12-volt železnici. PCI Express, 4-pin, P4, a 8-pin základná doska konektory by sa mali používať 2. 12-volt železnici. Keď zapojený do tester, "LL" označenie a pípanie hluku by mala prestať.

Farba: Čierna

Materiál: PC

Hmotnosť: 82g

Zdroj napätia: 20/24 pin (ATX - Konektor)

Napätie test: +12 V, +5 V, +3,3 V, +5 V Stand by (SB) 12V Napájanie

Ľahko otestovať váš počítač, napájací zdroj a vyhnúť sa dae na počítačové vybavenie | Nie sú potrebné batérie

Kompatibilný s ATX, BTX, ITX napájacie zdroje

Veľkosť: 4.75 palec x 2,5 cm / 12.07 cm x 6.35 cm

Obsah balenia: 1x Digitálny Napájanie Tester

UPOZORNENIE: Tento produkt je výhradne určený pre napájanie výstupné testy. Nenechávajte ho pripojená na napájanie a zároveň bez dozoru. Bude generovať teplo a mohli možno dae vášho napájania. Nepripájajte dva konektory do tester súčasne s výnimkou ako je uvedené vyššie v písmom.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.tantra-egypt.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

Štítky: pc napájanie tester, sd karty pci e, box plexisklo, ATX zdroj napájania, atx 24 pin uhol, zlato hamsa náhrdelník, pcie sata, mini itx základnej dosky, pci tester, ddr tester.


( 1 Hodnotenie )

Počet