Vlasy Rezanie Plášť Dáždnik Stereo Priedušná Vlasy Handričkou Professional Salon Účes Zástera Kadernícke Utierky Cape Salón, Kaderníctvo

€4.97


Vlasy Rezanie Plášť Dáždnik Stereo Priedušná Vlasy Handričkou Professional Salon Účes Zástera Kadernícke Utierky Cape Salón, Kaderníctvo

Popis Výrobku:

Tento šikovný vlasy rezanie dáždnik úlovky tie otravné vlasy výstrižky, ktoré padajú na vašom krku, do svojho oblečenia a na podlahu. Predstavte si, že už viac zametanie alebo vysávanie.

Žiadne ďalšie svrbenie, podráždenú pokožku. Skvelé pre deti alebo dospelých. Pripína pohodlne, ale snuggle s "dotyk" uzavretie. Tento výrobok pre starostlivosť o vlasy je vyrobená z reflektor-clean nylon. Záhyby pre kompaktné skladovanie. 22" diam. Spočíva na Pleciach, Ako je Hore nohami Dáždnik Chytiť Chaotický Vlasy Výstrižky

Pre domáce a salón použitie!

Nastavuje, aby sa zmestili krku

Nie scatter podľa strih vlasov jednoduché plášť, aby na to len

Oblečenie a poschodie môžu byť upravené bez toho, aby ich špinavé, pretože strih vlasov zhromažďuje na priekopa z manteau.

Priemer: 60cm.

Farba: čierna štýl: balík edge

Hmotnosť: cca 70g / mesiac.

Transparentné funkcie opp Bag Obal, Skladací Rozmery:Cca 30 cm * 30 cm * 1 cm

patrí:

1x DIY Vlasy Rezanie Plášť Dáždnik

Akceptujeme platby cez Alipay; všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor VIAZANÝ; West Únie, Qiwi a TT (bankový prevod) je k dispozícii.

Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a informácie o objednávaní je správne pred objednávke. Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Normálna doba dodania Brazília je 90 až 120 dní; normálna doba dodania Ruska je 60-90 dní; normálna doba dodania z iných krajín je 35-60 dní. Dodacia doba možno trochu dlhšie vzhľadom k vlastnej vôle problémy, zlé počasie, obsadené sezóny, a nečakaných udalostí. Vďaka za pochopenie!

Sme ocenili, že mohli by ste nám zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s položku, ak nie ste spokojní s ňou, prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť, aby vám slúžili. Ďakujem vám za 5 hviezd positve spätnú väzbu!

Štítky: francúzsko je horúca vyhľadávanie spotrebná elektronika elektronické cigarety súpravy, nákladovo efektívna doprava zadarmo nižšie $10 west nabíjateľné batérie, nákladovo efektívna doprava zdarma v rámci 10 usd nás akčné figúrky, francúzsko je horúca vyhľadávanie kancelárske školské potreby držiteľa karty poznámka držiteľ, francúzsko šperky, doplnky, šperky, doplnky balenie displej, nákladovo efektívne širokú skupinu ľudí, stačí produkty set-top-box, španielska kancelárske školské potreby kancelárske školské potreby zvýrazňovače, francúzsko je horúca vyhľadávanie predlžovanie vlasov, parochne syntetické parochne(pre black), francúzsko je automobily motocykle automobily motocykle tlačidlo krúžky.


( 3 Hodnotenie )

Počet