12V Napájanie Regulátora Napätia Batérie, Automatické Prepínanie Modul ZAPNUTIE/VYPNUTIE Nabíjania, Ochrana Board Batérie, Relé Modul

€4.90


Táto doska je jedno napätie nemôže byť univerzálny, Keď napätie batérie klesne o 10.5 V (nízke napätie nastaviteľné) pri ochrane doska sa automaticky v sekundárnom poplatok, v blízkosti moc o 14,4 V (do napätie, nastaviteľné). Zapnite batérie zelená kontrolka, červeným svetlom, keď sa nabíja, plné červené svetlo vypnuté, relé odpojte 220V vstup konci poplatok, ktorý sa hrať na úsporu energie účinok. Prvý poplatok test prvého vybitia batérie až 10V alebo tak môžu byť testované. Ak batériu zapojenú do červené svetlo okamžite zanikne, relé je nefunkčné, prosím, kontaktujte majiteľa, aj keď nie osobne upraviť dvoch potenciometrov, vyhnúť. Tak, že nie je možné naladiť späť v melódiu. Funkcia 1: Táto doska transformer maximálny limit pre 30A relé, batérie cez ochrany rada rozpoznať vysokú a nízku úroveň pre automatické riadenie nabíjania. Funkcia 2: Táto doska má reverzné funkcia ochrany, nie je pripojený k batérii Žiadny výstup: ohľadu na to, či výstup z batérie klip sa preruší, môžu byť zaistené konektorom. Polarita batérie obrátene žiadny výstup: je To veľmi praktická funkcia, aj keď slepý nie je problém. Výstupný skrat automatické vypnutie: Toto je tiež veľmi praktická ochrana, bez ohľadu na to, čo štát nabíjačku, tak dlho, ako výstupný skrat, nabíjačka sa automaticky vypne výstup tak, aby účinne chrániť nabíjačku nebude horieť v dôsledku skratu. Popis: Táto rada prijíma špeciálne napätia kontroly IC, a automobilový špeciálne relé montáž, malé rozmery, veľký prúd, zatvorte napätie presné a stabilné, dobre premyslený, plne funkčný, spoľahlivý výkon, naozaj môžete nechať si môžete byť istí . Upraviť začať napätie a vypnutie napätia popis Úprava: VR1 batérie napätie je nabitá na 14,8 v V keď relé je odpojený a poplatok je viac. (Vypnuté napätie nastavenie: v smere hodinových ručičiek nízkeho napätia, proti smeru hodinových ručičiek vysoké napätie) Úprava: VR2 robí napätie batérie tak nízke, ako 11.5 V keď relé stiahne a spustí sa nabíjanie. (Začnite napätie nastavenie: v smere hodinových ručičiek nízkeho napätia, proti smeru hodinových ručičiek vysoké napätie)

Štítky: bluetooth relé, fm modul, nabíjací modul, g3mb 202p 3v, relé ssr, modul relé, arduino tlačidlo, rada soft start, nabíjací modul sla, 12v stabilizátor okruhu.


( 5 Hodnotenie )

Počet