Top Kvalita 50pcs/veľa 11*22 mm Jasné, Malé Cencúľ U-Kvapky k9 Krištáľové Sklenené Hranoly Prívesky Diy Šperky, Vianočné Dekorácie

€11.63


Top Kvalita 50pcs/veľa 11*22 mm Jasné, Malé Cencúľ U-Kvapky k9 Krištáľové Sklenené Hranoly Prívesky Diy Šperky, Vianočné Dekorácie

Tvar : Cencúľ U-Kvapky

Materiál: k9 Crystal , nie je žiadny akryl alebo plastové

Veľkosť: 11*22 mm

Množstvo:50pcs

Farby: Číra

Úroveň kvality : AAA STROJ REZ

Package: trezor individuálne balenie

Použitie : opony prívesky , luster prívesky , luster, orezávanie .

a.máme loď na celom svete,budeme loď tovaru cez . www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava , ePacket, ČÍNA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... b.Snažíme v našich silách, aby vám väčšina ekonomických a spoľahlivé prepravné služby, ale niektoré časy, medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. c.Ak nechcete dostávať ste položka na čas, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie všetkých žiadateľov. Sme si byť zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty. vznikli v prepravnom procese,ale mohli by ste urobiť kvalitné fotografie a ukázať nám.

a.Väčšina platobné podmienky sú prijateľné prostredníctvom Viazaný,SRILL,VISA,WESTERN UNION,QIWI PEŇAŽENKY,KREDITNÉ KARTY. b.Ak sa stretnete s problémami počas spracovania platieb,pls kontaktujte nás o pomoc. c.Escrow je veľmi bezpečné a pohodlné.

Ďakujeme vám za vašu objednávku,prajeme si mať príjemný zážitok z nakupovania. a.Ak ste spokojní s našimi výrobkami,pls opustiť pozitívnu spätnú väzbu na nás.budeme dávajú "5 STAR' spätnú väzbu pre vás príliš b.Ak nie ste spokojní s tovarom, pls kontaktujte nás pred odchodom pozitívnej spätnej väzby,budeme robiť moje najlepšie sovle náš problém.

Štítky: q odkaz prívesok, necklac, 3090 rtx, dolphin zlatý prsteň, projektor sky star, box pre súčasné darček, 865 snapdragon, crystal cencúľ, rámčeku s čírymi top, sklo ošípaných.


( 2 Hodnotenie )

Počet