1Pcs Pre Samsung Kartu A A6 10.1" 2016 Načechraný Zime Teplé Chlpaté Načechraný Bobra Rex Králik Kožušiny obal Pre Samsung Galaxy T585 T580

€9.92


1Pcs Pre Samsung Kartu A A6 10.1" 2016 Načechraný Zime Teplé Chlpaté Načechraný Bobra Rex Králik Kožušiny obal Pre Samsung Galaxy T585 T580 Vyrobený Z Vysoko Kvalitnej Ringstones,a Rabbite Kožušiny,Delaux, Bliká,Svieti,Brilantné. Prispôsobiť Vzhľad Vášho Prístroja S Touto Štýlový A Unikátny Dizajn. Farby zobrazené na obrázkoch sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu v dôsledku nastavenia osvetlenia a farieb. Vzhľadom na hand-made remesiel a dlho prepravného procesu, tam možno trochu plávajúce kožušiny, môžete použiť sušič vlasov rana a aby kožušiny čistý a uprataný znova.

Poznámka:Vzhľadom na rôzne monitory,môže byť trochu farebný rozdiel, prosím pochopiť.Obrázok je len pre referenčné účely.Telefón prípade je vhodné pre príslušný model telefónu,Prosím, vyberte model telefónu, budete musieť kúpiť.

Štítky: bavlnená bunda mužov, kožené králik, textílie kožušiny králik, kožušiny králik, kožušín, králik pokožky, pelt, umelú kožušinu biela, shearling ženy, kabát faux shearling.


( 0 Hodnotenie )

Počet