Luster Dekorácie Nádherné Luxusné Spálne Kotúča, Obývacia Izba Domov Nálepky Vymeniteľné Samolepiek Na Stenu, B530

€4.95


*O Nálepku - Naše nálepky sú vyrobené z ekologických Materiál Vinyl. - Nálepky môže byť aplikovaný na akýkoľvek čistý, hladký a rovný povrch. - Nálepky možno ľahko odstrániť bez poškodenia steny. ale nie sú opakovane použiteľné po nanesení. - Veľkosť obrázku nemusia zohľadňovať skutočnú veľkosť. To je pre zobrazovanie účel. - Naše nálepky sú vysekávané, takže nie je pozadí . - Ak sa rozhodnete veľké rozmery,nálepky, možno znížiť do niekoľkých častí, na balenie a poštovné.Pls pochopiť.

*O Veľkosti(vlastné veľkosti k dispozícii na požiadanie):

W 42cm x H 44 cm

W 57cm x H 60 cm

W 80 cm x H 84 cm

W, 108 cm x H 114 cm

1 palec = 2.54 cm * C O L O R C H O I C E !

Všetky farby na naše farby grafe sú k dispozícii.Ale nenechajte sa ukázalo, že na voľby,ak potrebujete,môžete si vybrať vlastnú farbu ,ako nechať svoje požiadavky na commont alebo stačí nás kontaktovať ,my vám ho označiť.Ak nechcete zanechať správu,zašleme farba rovnaký ako na obr. Akceptujeme vlastné príkazy . Prosím, kontaktujte nás s vašimi nápadmi a my sa budeme snažiť, aby to uvedomiť

Štítky: luster deti, laser professional, led jahoda, lietadlo luster, luster v škôlke, spp plot, dieťa lampa izba, luster pre deti izba, suchý bazén hračka, kvet neon.


( 1 Hodnotenie )

Počet