1 Ks Univerzálne Motocyklové Kryt Indoor Outdoor UV Protector Skúter Všetky Sezóny Nepremokavé Cyklistické Dážď Prachotesný Kryt 190T M-4XL

€8.29


1 Ks Univerzálne Motocyklové Kryt Indoor Outdoor UV Protector Skúter Všetky Sezóny Nepremokavé Cyklistické Dážď Prachotesný Kryt 190T M-4XL Všeobecný Popis:

Táto Motorka Kryt Poskytuje celoročné Ochranu Pre Váš Motocykel, Aj S užitočnými Funkciami, Ako sú Elasticized Spodný Lem,Zahrnuté Úložný Vak, Aby Pomocou Krytu tak Jednoduché, Ako je to Možné. Tento Kryt Je Ideálny Doplnok, Aby Sa Vaše Motorke V Bezpečí Pred Všetky Druhy Počasia.

Špecifikácie:

Farby: Čierna, Strieborná

Materiál: 190T Polyester Taffeta S PU Povlak

Kryt Veľkosť: M,L,XL,XXL,3XL,4XL(pozri obrázok pre podrobné veľkosť)

Funkcie:

1. Prijíma rozšírené poťah silver Polyester Taffeta 190T materiál, Tento materiál je funkcia je ľahký, silný, húževnatosť, Anti-UV, slniečko blok , prachotesný.

2. Pomocou elastickej v spodnej časti krytu sa môžu vzťahovať pevne, nemusíte sa obávať vietor zdvihol kryt, pohodlie a rýchlo, malých a ľahko sa prenáša, viac humanized ako tradičné zámok alebo lano dizajn.

3. Zvlášť vhodný pre veľké teplotné zmeny, dlho žiadne starnutia v chladnom prostredí, môže zabrániť páliacom slnku dobre, vynikajúcu ochranu a pre váš motocycle. Už trpí tepla podušky.

4. Strieborný povlak môže odrážať UV vysoká pevnosť, môžu odrezať UV žiarenia, k motocyklu je odpisy.

5.Chráni Vaše Motorke Od Slnka, Svetla, Vody, Vtáky, Stromy, Prach A Nečistoty

6.Vhodný Pre Vnútorné A Vonkajšie Použitie

7. Vhodné na všetky druhy motocyklov, e-bike, vybavenie domácnosti, a tak ďalej.

Package zahrnuté

1 x Motocykel Kryt Dážď

Poznámka:

1. Ak máte akékoľvek otázky, pred alebo po nákupe,prosím pošlite nám e-mail po prvé,sme sa vrátim k vám, do jedného pracovného dňa Prosím trpezlivosť.

2. Pri zadaní objednávky, vyberte si spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku, vrátane poštovného. Po zaplatení je ukončená, budeme posielať položky do 3-7 dní.

3. Vzhľadom na iné colné odbavenie časy v rôznych krajinách, nemôžeme zaručiť, dodacia lehota všetkých medzinárodných zásielok.

4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám.

5. Ak ste spokojní s našimi položky a služby,5 Star Pozitívna spätná väzba bude cenený

Štítky: kryt dážď veľký motocykel, bike kryt vodotesné, skúter sea, motorka kryt dážď, čerešňový kvet foto pozadie, Motocykel Útulku, moto fork kryt, motocykel stupačky kryt, 4xl žena, kryt skúter.


( 1 Hodnotenie )

Počet