Yixing Tmavo-červené Lakované Keramiky Kanvica palivové Drevo v Peci Zmeniť Sútra Srdca Lienka, Náčrt, Kapacita Kanvica

€34.91


Pomocou ventilátora pengxuan (skutočný umelec)

Sériové číslo H5550

Názov produktu: Sútra Srdca, dlaždicu naberačka

Bahno drevo, pece

Kapacita 120cc & plusmn; 10cc

Klasická 9-jamkové odpadových vôd

Č stenu

Veľkosť celkový priemer: 11,8 cm priemer: 4.2 cm celková výška: 5.2 cm

Stručný úvod k klasické tradičné plochý kameň panvici. Telo banku je rovný a ostrý. Hrniec tela, jednosmerný prúd a trojuholník banku sú plné trojuholník význam, ktorý tvorí číslo, geometrické tvary trojuholník s čaro. Celý je rovný, silný a drsný.

Blato je charakterizovaná ťažký piesok pôdy a atmosféry, ktorá je ako skutočný farmár. Používa sa na dlhú dobu a postupne ukazuje na jeho okraji. Pestovanie zmeny výrazne, a to je jemný a slávnostné. Linka je krásne a prirodzené, ústa rukoväť zápasy harmonicky, telo hlavne zápasy s štíhla rukoväť, ktorá je viac elegantné

Poškodený fialová, piesok je nestabilné. Skontrolujte prosím, či je starostlivo, keď sa prihlasujete. Ak existuje akékoľvek poškodenie, prosím, fotografovanie na rovnaký deň a odoslať ju k zákazníkom služby personálu na jej opätovné odoslanie.

Po predaji, problémy s kvalitou sa dá kedykoľvek vymeniť, zabezpečenie kvality.

Varenie návrh je viac vhodný pre varenie zrelé Pu ' er, čaj, starý biely čaj, čierny čaj, atď. odporúča sa počkať, jeden hrniec čaju.

Štítky: sklo yixing, čaj kanvica yixing, kanvicu porcelánu yixing, porcelánová kanvica, hlina čaj, zisha, gaiwan kanvica yixing, čínsky hliny kanvica, hlina kanvica yixing, keramická kanvica yixing.


( 0 Hodnotenie )

Počet