Jelly farba Kovu Análny Plug Análny Rozšírenie Zariadenia Dospelých Mužov a Žien Odvolanie Masturbácia, Flirt Masturbácia, Sexuálne Produkty

€2.47


VITAJTE NA PPLVOE ZNAČKY DOSPELÝCH OBCHOD, SEX, LÁSKA EXPERT OKOLO VÁS! 1: povrch je hladký a jemná a môžu sa umývať a dezinfikovať, pri vysokej teplote, bez toho, aby došlo k akémukoľvek poškodeniu tela. 2: studenej kovového materiálu a zmysel pre gravity posilnenie citlivé nervy v riti, čo je veľmi chladný a osviežujúci, a to je ľahké dosiahnuť orgazmus. 3: hladké, ale zmyselné hračka navrhnuté tak, aby poskytovali čistý análny zábavu. 4: Okrúhly/kužeľovej tip, ľahko vstúpiť do riti, troch veľkostiach, vhodné pre začiatočníkov, stredne pokročilých a pokročilých hráčov, s viacerých možností. 5): môžete ju nosiť v tajnosti celý deň, vychutnať si pôžitok z prehĺbenie a rozšírenie, môžete jednoducho čistiť, utrieť a uložiť. materiál: Hliníková zliatina, Farba: obrázok Produktu, Veľkosť: Malé: dĺžka: 70 mm (2.75 v)/priemer 28 mm (1.1 v) ochrana Osobných údajov Záruka: (Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležité. Naše starostlivé balenie umožňuje nakupovať s dôverou, a jediný človek, ktorý vie, obsah balenia je!) Pripomienka: V záujme udržať čisté a hygienické, odporúča sa na čistenie pred a po použití.

PRODUKT DISPLEJ

ZOBRAZIŤ DETAIL

Štítky: metal slug nádrž, moje sexuálne hračky, zadok plug, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, análny, sex hračky, análny l, análny plug, hot sexy ženy foto, speculum.


( 4 Hodnotenie )

Počet