Nový Príchod Pás pre Mužov Muži Móda Kožený Opasok Muž Popruh Opasok pre Mužov 2018 Mužov Originálny Kožený Opasok 4.0 cm šírka

€11.07


Nový Príchod Pás pre Mužov Muži Móda Kožený Opasok Muž Popruh Opasok pre Mužov 2017 Mužov Originálny Kožený Opasok 4.0 cm šírka

Informácie O Produkte

Materiál: Kvalitný Skutočné Cowhide Kožené , pracky Pásu materiál: zliatiny

Pracky veľkosť: 5.1 cm * 7 cm

Pás šírka: 4 cm , Dĺžka: 110-125 cm ( dĺžku pásu môže byť ľubovoľne rezať)

Pracka farba: Ako na obrázku (veľa štýl)

Štýl: Módne,formálne,novosti,bežné,business

krava pravej kože

Upozornenie: 1.Tovar vám bude 1-2cm chyba,je to normálne,dúfam, že sa vám môže pochopiť,vážení.

2.Ako rôzne počítače displej farby trochu inak,takže sa nemusíte obávať,milí

Produkt

Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov.

Doprava

1.Zabezpečíme prepravy podľa vašich Escrow adresu. Uistite sa, že váš podrobné adresu a úplný názov sú absolútne správne.

2.Sme loď, všetky objednávky do 48 hodín po platbe skončil. Ako tam sú ďalšie produkty na našom sklade,takže keď sa stretnete s niektoré produkty sú na sklade, po umiestnite objednávku, stačí nebojte sa, budeme vás informovať na prvý raz.

Dodacia lehota

1. Ak sa rozhodnete Predávajúceho Spôsob Dopravy. Zabezpečujeme dopravu zadarmo pre vás. Môžete vidieť, že máme pre vás poštovné.Ale nie je sledovanie informácie. (Môžete zakúpiť viacero objednávok, alebo celkovú sumu viac ako 7 AMERICKÝCH dolárov. Poskytneme vám prepravu Čína Príspevok Registrované Air Mail. ) dátum príchodu o 20-60 dní

2. Ak sa rozhodnete Čína Príspevok Registrované Air Mail. Časť z nákladov na prepravu môže účtovať. Ale to má sledovanie informácie.Môžete vidieť, čo sa dátum vášho tovaru dodaný niekde. Dátum príchodu o 20-60 3 dní. Ak potrebujete rýchlejšie. Môžete si vybrať, EMS a DHL. Jeho relatívne vysoké náklady na dopravu. Ale vo všeobecnosti si môžete vziať dodania 3-10 dní.

SPÔSOB DOPRAVY

DODACIA LEHOTA

Čína Príspevok

15-60 Pracovných Dní

Predávajúci je Spôsob Dopravy

15-90 Pracovných Dní

Ems

10-25 Pracovných Dní

Epacket

10-25 Pracovných Dní

DHL

3-10 Pracovných Dní

Spätná väzba

1. Prosím potvrďte doručenia tovaru po máš ich.

2. Ak máte akékoľvek otázky o produktoch, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás v čase a budeme sa snažiť vyriešiť problém a aby ste spokojný.

3. Prosím, dajte nám pozitívna spätná väzba a 5-star Podrobné Hodnotenie Predajcu

Návrat Politiky

1.Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položky, ihneď nás prosím kontaktujte. Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.

Štítky: sunglasesse deti, parochne recool vlasy, drôt led bar 40a, snake bite dievčatá, drôt led zavesenie, jedno dieťa postieľku, w166 svetlo porte, vivo rybársky prút, veľkosť 16 plavky.


( 0 Hodnotenie )

Počet