Kúzlo ohnivý Drak Žily Agates Viacerých Tvar Prívesok Kameň Guľôčok pre Šperky, Takže 1Pcs malebných Kamenných Perličiek

€6.46


Kľúčové tlačidlá Krásne Oheň Dračie Žily Agates Viacerých veľkosť&tvar Prívesok Kameň Perličiek

Materiál: Kameň Achát Veľkosť: Ako si vybrať Tvar: Viac veľkosti&tvar Váha: Cca 18 g-38 g/ks Množstvo: 1pc Farba: Ako si vybrať Kameň Produkujú Môže Vám Dáva Hlboký Zmysel Pozitívnej Energie, duševný Pokoj, Rovnováha, Uzdravovania, Meditácie, Vyvažovanie, Emócie, Energie, pre Začiatočníkov i pre Dospievajúcich Jogy Potreby, Umelecké Zbierky, Prívesky na Výrobu Šperkov a Zistenia Zásoby. Aplikácia: 1. Pre DIY vykladané prstene alebo retiazky 2. Dobré pre nastavenie, oblek pre KUTILOV, šperkárstvo, používané na náušnice, putá odkaz, krúžok a iné remeslá. 3. Pre masáž unavený po práci. Poznámka: 1. Tieto korálky nie sú vrazené. 2. Je to prírodný materiál s Vysokou tvrdosťou, po high-poľskú ľudské, niekedy bude mať trochu crack, Ale budeme overiť po jednom, než sme sa loď, uistite sa, že všetky v dobrom stave. Ak ste obdržali tovar, ktorý má problém, kontaktujte nás prosím v prvom rade, Budeme riešiť ho pre vás čo najskôr.

Štítky: vanelisa, amulet drak, dragon hračka, mince prívesky, šperky, takže, antmin s9, achát požiaru, dekor srdca, bat prívesok, ad200, hlavy draka čaro.


( 5 Hodnotenie )

Počet