20pcs 30ml/60ml/100ml/120ml/250 ml/500 ml Plastových PET E Kvapalina šťavy Kvapkadla Fľaše Ukázal Top Spp Tetovanie Pigmentový Atrament Kontajnerov

€9.01


Popis: O PET Kvapkadla Fľašu

PET je skratka Poly-Etylén Terephthalateand a je druh plastu na výrobu fľaše. Fľaša vyrobená z PET môže byť úplne transparentné, ale je tvrdý a nedá sa ľahko stlačiteľný ako LDPE, ale to je veľmi populárna tiež ako nádoba z e-cigarety, atrament, umývanie mlieko a olej atď.

Kategória:Ako Na Obrázku

Aplikuje malé množstvo produktu do cieľovej oblasti. To vyhovuje tenké kvapaliny a veľmi husté kvapaliny, ľahko vytlačiť.

Dobré tesnenie. To sa používa v mnohých oblastiach, ako sú laboratórne experiment a domáce použitie pre prijatie určitého objemu kvapaliny.

Poznámky:

1. Balík s plastového vrecka

2. Prosím, všimnite si, že tam sú škrabance niekedy vzhľadom na vzájomné trenie medzi fliaš počas tranzitu. To však neovplyvňuje použiť, ak ste zábal tie fľaše s vlastnou vonkajšie kryty. Kontaktujte nás, ak si mysli túto situáciu.

Štítky: Fľaša 120ml kvapkadla, e fajčiar, e kvapaliny, spp twist, modul spp pre sóda plechovky, piknik spp, e kvapalina vape, 120ml, striebro atrament fľaša, pro atrament fľaša.


( 0 Hodnotenie )

Počet