50pcs 12 18 24 36Inch Transparentné Bobo Balóny Činnosť Narodeninovej Party Festival svadby Manželstva Svadobné Dekorácie Dospelých, Deti Balón

€7.30


[Product name]: Bobo Balóny

[špecifikácie výrobku]

12 palcový odporúča nafukovacie 25 CM

18-palcové odporúča nafukovacie 36 CM

20-palcový odporúča nafukovacie 41 CM

24 palcový odporúča nafukovacie 48 CM

36 palcový odporúča nafukovacie 72 CM

50pcs/súbor chyba:0-3ks

[Produktu Materiálov]:pvc.

[Vlastnosti produktu]:oblasť má kovový lesk, jednotnú farbu a krásny tvar. Môže sa použiť opakovane. Je vhodné, aby zvýšilo a defláciu. Nie je to zahodiť po používať ho raz.

[O Farebný Rozdiel]:

Farebný rozdiel nie je možné vyhnúť kvôli problémom ako streľba z monitora. Nájdete skutočný objekt.

# Vaša objednávka bude obyčajne vydá do 1-3 dní (okrem sviatkov).

# "www.tantra-egypt.sk Šetrič Doprava "alebo" www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava " je stabilnejší, bezpečnejší a rýchlejší.

# Pretože sme družstva komerčné dopravné spoločnosti, ako DHL, budeme poskytovať veľké zľavy na dopravu nákladov, ktoré môže byť dosiahnuté v 3-7 dní. FedEx, UPS, atď!

# Môžeme upraviť cenu váš veľký poradí, takže prosím, obráťte sa priamo na nás!

# Krásne fotografie spätnú väzbu a pozitívne komentáre, dáme vám o darček na ďalšej objednávke,

# Veľmi krásne fotografie spätnú väzbu a zdieľanie prostredníctvom sociálnych sietí (Fackbook, Instagram, vk, atď.) môžete získať darčeky priamo. (Budete musieť poslať odkaz na nás v prvom čas, budeme sledovať na odkaz údajov. Viac návštevníkov prinášame, tým viac odmien, ktoré máme.)

(1) Ak príjemca nie je prítomný, tovar bude obyčajne umiestnené v schránke ;

(2) Ak veľkosť tovaru je veľké a nemôže byť umiestnené v schránke , kuriér bude dať oznámenie, oznámenie do poštovej schránky .

(3) Ak balík nie je možné doručiť, to môže byť uložené na miestnej pošte na 15 dní. Ak nikto bolo prijaté na viac ako 15 dní , Sinotrans je tuzemsko oddelenie služieb zákazníkovi sa rozhodnú zničiť tovaru podľa predávajúceho pokyny pri dodávke tovaru.

(4) Ak výrobok, ktorý ste dostali je poškodený alebo štýl je nesprávne, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky prvý, prosím, kontaktujte nás , my sa s tým vysporiadať a nájsť najlepšie riešenie , vaša spokojnosť je, že sme to urobiť lepšie.

Štítky: had prijala nohavice, topánky kliny womens, foto karty lan chan, pocophone príbeh hračiek, foto karty blekpink, lg g5 micro sd slot, červená led flash light, sklo el. b200, tričko krištáľový tiger.


( 0 Hodnotenie )

Počet