Západka Háčik Koberec Krajiny Stream Robustný Priadza Gobelín Súpravy DIY Koberec Koberec Pletené Rohože Háčkovanie Vankúš Umenie a Remeslá 56*87 cm

€26.04


Tento kit vám tapiséria, alebo Koberec, ktorý je nádherne svieži a môže byť vykonané, aby sa zmestili všetky dekor motív. Možnosti sú ohromujúce, môžete ich použiť na podlahy, gauč, posteľ, okno alebo dokonca ich do vankúšov nap-rohože a sedáka.

Položky Zahrnuté

1. 100% akryl pre-cut robustný priadze. 2. 3.75 ct Oka plátno s pletené modrej čiare 3. Drevená Západka Háčik nástroj 4. Bavlnený Koberec Záväzné šírka 5 cm 5. Západka háčik pokyny a ľahko-to-nasledovať graf.

Produkt Obrázok

Inštrukcie

Tak Jednoduché Západku-Bodné

A. Miesto plátna rovno na stôl tak, že selvedge stranách sú na ľavej a pravej. B. Začať západku-bodné v ľavom hornom rohu. C. Pozri kódex o vzor, nájsť zodpovedajúce priadza farby. D. Kompletný každý riadok, takže uzlov zľava doprava a zhora nadol. E. Po všetkých priadza boli závislý na plátno, fold stranách plátno dozadu, použiť koberec záväzné sew spolu.

Pracovné Pokyny

1. Podržte 2 konce nite medzi ľavým palcom a ukazovákom a prejsť slučku okolo dvierok-hák. 2. Vložte západku-hák pod nite na tkanie plátna a vytiahnuť späť, až kým sa západka leží na hornej nite. 3. Vložte konce nite vo vnútri otvoreného háčika a jemne ťahajte západku-hák, až kým sa západka je uzavretý a má závit. 4. Uvoľnite konce nite a vytiahnite poistku-hákom cez slučku, zatiaľ čo držíte plátno pevne. 5. Mierne remorkér konce nite, aby sa uzol firmy.

Akryl Robustný Priadza

100% akryl pre-cut robustný priadza

Kvalitné Plátno

3.75 ct Oka plátno s pletené modrej čiare

Farebne Vzor

Jasne tlačený vzor na papier A3

Príslušenstvo

Drevená Západka Háčik Nástroj a Bavlna Koberec Záväzné sú zahrnuté v balení

O Balenie

Dobré a pekné balenie na darček

Váš Názor

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi tovar, prosím, láskavo nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte akýkoľvek problém, prosím, láskavo kontaktujte sa s nami po prvé, sme sa vyriešiť problém s našimi najlepšie služby. Prosím, láskavo sa nemusíte otvorenej alebo dať negatívnu spätnú väzbu priamo. Vážime si vašu láskavú podporu a porozumenie.

Štítky: horor koberec, západka háčik koberec súpravy, veľké západku háčik koberec súpravy, západka háčiky, 100g vlna, veľké ihlice na pletenie, háčkovanie vankúš, kobercové vlákno, zrastov vankúš, hrubá priadza.


( 1 Hodnotenie )

Počet