15W Qi Bezdrôtovú Nabíjačku do Auta Automatické Rýchle Nabíjanie Montáž Držiaka Telefónu, pre iPhone 12 11 Pro XS XR X 8 Samsung S20 S10E Poznámka 10 9

€9.46


Funkcia produktu: [INFRAČERVENÉ a AUTOMATICKÉ UCHYTENIE TELEFÓNU] bezdrôtovú nabíjačku do auta namontovať prispôsobí infračervené, indukčné technológie, automaticky sa otvorí, je to zbraní a drží sa blíži telefón pevne, ľahko, aby sa telefón po stlačení tlačidlo odstrániť. V porovnaní s bežnou auto držiaka telefónu, automatické upínacie bezdrôtová nabíjačka do auta je pohodlnejšie a bezpečnejšie. [15W RÝCHLO NABÍJAČKA do AUTA NAMONTOVAŤ] upgrade auta bezdrôtovú nabíjačku mount prichádza s Qi rýchle nabíjanie cievky a inteligentné nabíjanie produktov, poskytuje 15W nabíjanie pre Samsung S20/S20+/S20 Ultra/note10 8 9/S10/S10+/S9/S9+/S8, 7.5 w rýchle nabíjanie pre iphoneSE 2020/11/X/Xs/Xs Max/Xr/8/8 Plus. [Nastaviteľné Zobrazenie Bezdrôtovú Nabíjačku do Auta] 250 stupeň otáčania prísavky základne a plne 360 stupeň otáčania air vent base (klip) poskytnúť vám najlepší pozorovací uhol. Držiak zaisťuje bezpečnú jazdu, či hovoríte, navigácia, počúvanie hudby alebo nabíjanie.To je 3 spôsoby inštaláciu, môžete ju pripojiť na air vent , alebo na sklo a panel . Tento upevňovaciu držiak do auta poskytuje stabilné držanie, aj pri brzdení, spomalenie zóny a hrboľaté ceste. [2 v 1, Funkcie] Qi Bezdrôtovú Nabíjačku do Auta kombinuje sklo palubnú dosku air vent telefón mount držiak a bezdrôtovú nabíjačku do jedného.Nielen pre telefón, ktorý nie je potrebné nabiť, aj skutočné auto bezdrôtovú nabíjačku.

[To, čo môžete dostať] 1 x Bezdrôtová Automobilová Nabíjačka, 1 x Air Vent Klip, 1 x prísavný držiak 1 x USB Typ C Kábel, 1 X Príručka pre Používateľa.

Štítky: samsung prípadoch s21, nabíjačka telefónu, prípade s10e samsung, volať iphone 12, redm 9, magsafe auto nabíjačka, základná bezdrôtové nabíjanie auto, prenosné auto bezdrôtová nabíjačka, 15w bezdrôtovú nabíjačku banky, telefón samsung.


( 1 Hodnotenie )

Počet