3 Palcový Roztomilý Králik 64 Vreckový fotoalbum Pre Polaroid & Fujifilm Instax Mini 11 9 8 7 Foto Papier Film /Názov Karty/na Nechty, Samolepky

€6.82


64 Vreckový Fotoalbum Pre 3-Palcový Foto Papier Fólie Karty

Funkcia

S tejto roztomilej album, môžete uložiť svoje obľúbené fotografie na tomto albume. Keď ste si urobili prestávku po štúdiu, si môžete vychutnať vaše fotografie. Fotografie sú naše osobné príbeh, časovej náš život naplnený tváre a miesta. Nespočetné množstvo obrázkov sa spojili, aby vytvorili príbeh nášho života. Uchovávajte všetky zvláštne myšlienky a spomienky. Môže to byť okamih, môže to byť prechádzka na pláž, mohlo by to byť bozk, alebo to môže byť malá scéna. Môžete si to, je to skvelé miesto, aby sa vaše Fujifilm instax mini fotografie, Polaroid Snap Zip Z2300 PIC-300 filmov, po mnoho rokov a môžete obrátiť na album. Užite si svoj šťastný čas. Môžete to brať ako darčeky pre vaše rodiny a priateľov. To je významný dar.

Špecifikácia

Album veľkosť: 11.5 cm x 15.5 cm x 2,5 cm Vložte Fotografiu, Veľkosť cca: 88mm x 60 mm (W*L) Vhodné pre Fujifilm Instax Mini Okamžité Film (Fujiflm Instax Mini 11/9/ 8/ 90/ 8+/ 25/ 7s/ 50s/ 70 Instax Fotoaparát Film, Instax Zdieľať SP-1 SP-2 Film Foto) Vhodné pre Polaroid jednotky 2x3-Palcový Premium ZINOK Foto Papier (Polaroid Snap/ Zip/ Z2300/ PIC-300 Film)

Balík Obsahuje

1 x 64 Vrecku Roztomilý Králik Album (Farba Voliteľná)

POZNÁMKA: Farby na obrázkoch sa môžu líšiť od skutočného výrobku spôsobené osvetlenia v čase výroby .

Štítky: instax mini, zelená obrazovka, pivo hodiny, film polaroid, fujifilm instax mini 11 papiera, fujifilm, 600 film, film fujifilm instax mini, fotoaparát polaroid, mini polaroid papier.


( 2 Hodnotenie )

Počet