SEBOWEL Plus Veľkosť Oka Vložiť Vytlačené Športová Podprsenka Ženy, Joga, Fitness Shake Dôkaz Úsek Podprsenka Topy Bezšvíkové Čalúnená Vesta XL, 2XL 3XL

€10.11


Pre veľkoobchodný predaj ponúkame zľavu, alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre Drop Shipping by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.Žiadne faktúry,značky,značky,podpora kariet v balíčku. (ak budete chcieť viac nižšiu cenu a poslať balík do GuangZhou Alebo Tai Wan Adresu,prosím, pridajte si môj WeChat 13859946523)

Detail.

VEĽKOSŤ GRAFU.

(!) Prosím, kontaktujte ma, ak neviete, ako si vybrať správnu veľkosť.

Veľkosť Grafu (CM) 1inch=2.54 cm

Veľkosť

Poprsie

Dĺžka

Relax

Pretiahol

Relax

L

82

95

18.5

XL

87

100

19.5

XXL

92

105

20.5

XXXL

97

110

Vyrazili 21,5

Pružnosť

Vysoká Pružnosť Poznámka: 1. Tam môže byť 1-2 cm odchýlka v rôznych veľkosti, polohy, a stretch tkaniny. Veľkosť grafu je len pre referenčné účely; môžu byť trochu odlišné od toho, čo dostanete. 2. Farby môžu byť svetlejšie, alebo tmavšie v dôsledku rôznych zobrazenie na PC.

MODEL SHOW.

FAQ Ako môžem získať zľavu? Pri zakúpení Viac Ako 5 ks , prosím, kontaktujte ma,ja vám dám zľavu.a keď si kúpite Viac Ako 10 ks , budem používať DHL pre vás bezplatné, čo znamená, dostanete balík v priebehu 5-7 dní. Môžete mi pomôcť vybrať veľkosť? Istí,neváhajte a opýtajte sa nás, ak si nie ste istí veľkosti. Sme pracovitý na veľkosti. Tu sú informácie, ktoré potrebujeme vedieť:Ak máte pásku,a povedzte nám svoje: 1. underbust 2.poprsie 3.hip 4.obvyklé podprsenku veľkosti, Ak nemáte pásky,povedzte nám všetky veľkosti známe informácie o sebe,čím viac, tým lepšie.(Okrem vek,výšku a hmotnosť,sú zbytočné), Keď si loď z mojej objednávky? Obvykle budeme loď sa vašej objednávky do 48 hodín po zaplatení bola Overená.www.tantra-egypt.sk trvá 24 hodín na overenie vašej platby. Ako budem vedieť, že moje objednávky boli dodávaný? Potom, čo sme vyslali svoje tovaru, vašu objednávku stav bude Tovar Čaká na Prijatie . To znamená, že máme dodávaný vašej objednávky. Ako môžem sledovať stav mojej objednávky?Kde získať sledovacie číslo zásielky? Po tom, čo sme sa dodáva vašej objednávky, sledovacie číslo sa bude zobrazovať. Môžete sledovať vaše objednávky pomocou predpokladu, sledovanie informácie po 3-7 pracovných dní od nižšie uvedené dve metódy: 1.Nájdete logistické informácie na stránke podrobnosti objednávky 2. Kontaktujte ma a ja vám skontrolovať zásielku sledovanie informácie pre vás.

O nás

Pracovný čas:09:00-18:00,od pondelka do soboty,Peking čas je náš oficiálny pracovný čas.Ale aby rýchlo reagovať nášho zákazníka otázku,snažíme sa odpovedať na otázky, ako aj na non-pracovný Čas.Ale nebolo by byť 24h on-line. Prosím, neváhajte a opýtajte sa nás akúkoľvek otázku, chcete vedieť, uvedenie objednávku,platba,doprava,náhrady...vôbec.Nezáleží na tom, či si kúpite od nás.Pretože sme zistili, že mnoho zákazníkov neviem, ako uss www.tantra-egypt.sk dobre.

Štítky: podprsenka top ženy, školenia športová podprsenka xxl, športová podprsenka zips xl, adidas športová podprsenka xl, kvetinový oka top, bezšvové top ženy, šport top ženy, biela športová podprsenka xl, oka hornej xxl, podprsenka šport.


( 1 Hodnotenie )

Počet