Leto V Súlade Jednoduché Biele Nevesta Svadobné Boho Plážové Šaty V Krku Svadobné Party Šaty Dlhé Šifón Svadobné Šaty Vestido De Noiva

€86.18


Ak potrebujete vlastné, aby šaty, pošlite nám, prosím, meranie zoznam nasledovne:

1.Poprsie =___cm

2.Pás =___cm

3.Boky =___cm

4.Pás na poschodí s obuv na =___cm

5.Dĺžka=___cm( Rameno na Poschodí s podpätkami o)

6.Height =___ cm (od temena hlavy do podlahy s obuv o)

7.Šaty color =___ (Akúkoľvek farbu vyberte si z našej farba graf alebo obrázok, farba )

skutočné fotografie

SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. PLATBA Sme perfer Paypal platby, rýchle a bezpečne! DOPRAVA 1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. 2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy. 3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, spracovanie čas sa môže obsahovať 5 až 20 pracovných dní. NÁVRAT POLITIKY Sme v našich silách, aby slúžil náš každý zákazník najlepšie, čo sme mohli. Ak nie ste spokojný / á s nákupom, kontaktujte nás, prosím, do 3 dní pred odchodom negatívna spätná väzba. Akceptujeme ponúkajú výmenu alebo vrátenie peňazí. Prijímame len vracia z neumytých, unworn alebo chybný tovar, ak niečo nie je v poriadku. Položka musí byť vrátený v jej pôvodnom stave. Akonáhle šaty sa dostala späť. Budeme radi ak sa vrátime vám peniaze. (musíte zaplatiť poštovné späť k nám ako dobre). Ak máte akékoľvek otázky nákup, vítam vás kontakt s nami v každom čase a sme veľmi radi, že pre vás odpoveď!

Štítky: batwing tunika, tin šaty, demin čipky šaty, šaty st, africké dashiki maxi šaty, st, modré šaty kvetinový tlač, porno tričko, svadobné obliekanie boho, šifón šaty ženy.


( 4 Hodnotenie )

Počet