50pcs/veľa pre iPhone 6s 6s+ 6S PLUS 6SPLUS 6SP FL4211 FL4212 FL4213 podsvietenie filter poistka na logiku rada oprava dielov

€4.04


Platby

Pri nákupe na www.tantra-egypt.sk , vaše platby sú chránené Escrow. Sledovať vaše objednávky v akejkoľvek fáze dodania online a cítiť v bezpečí, že platba bude uvoľnená len dodávateľovi po potvrdení prijatia vašej objednávky. S Escrow , detailov o vašej kreditnej karte sú nikdy vystavená.

Prepravné podmienky

• Na zaručenie dodacia lehota a bezpečnosti dodávky , sme LEN schopní loď položka na krajín

Uvedené v Poštovné a ; Balenie.

Záruka

• Záruka 6 mesiacov. Kúpiť s dôverou !

• Ak je položka je chybné v 3 mesiace , zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku , alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

• Ak je položka je chybný, po 3 mesiacoch , stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Spätná väzba:

• Milí kupujúci , vážime si vášho podnikania , ak ste spokojní s našimi službami , prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

• Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Servisu , budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Kontaktujte nás:

• Staráme sa o naše ocenené kupujúci , ak máte nejaké otázky , náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné , avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel , nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

Ďakujeme vám za vašu podporu, dúfam, že každý má príjemný služobná cesta inour obchod a vítam vás na poďte ďalej!

Štítky: iphone 4 podsvietenie filter, logika rada opravy, kondenzátor iphone, 6s rada, iphone 6s plus logic board doska, u4020, iphone podsvietenie modul, rada iphon, kondenzátor iphone 6s, iphone logic board opravy.


( 0 Hodnotenie )

Počet