Negemel Make-Up Štetec Nastaviť Sub-Šedá Drevená Rukoväť 12 Eye Shadow Brush Set Krásy Nástroje Make-Up Štetec, Sada

€8.26


Názov výrobku: 12 zúžený make-up štetec sady

jedného Produktu Hmotnosť: 165 g/set

špecifikácie: 19*12*3

materiál: hliníková rúra/drevená rukoväť/Chemické Vlákna Vlny

zdroj napájania: veľký počet na sklade, rovnaký deň doručenia.

Popis: drevená rukoväť, 12 druhov kief hlavy, rôznych tvarov, vhodný pre sypký púder, červenať, nadácie, oprava, očné tiene, obočie, pery, zvyškový prach a iné očí a tváre make-up! Jemný umelé vlákna vlny! Ľahké, pohodlné a profesionálne! 1.Funkcie opp ziplock taška, no LOGO. 2.Funkcie opp ziplock taška s LOGOM.

[Ako si vybrať make-up štetec]]

1. Vlasy štetec z prírodných vlasov. Pretože prírodné vlasy, kefa je mäkké a pružné, sa cíti veľmi pohodlné na kontakt s pokožkou, a to je ľahké držať na prášok a farba je prirodzené. Hoci syntetický štetec je relatívne hladký, to nie je ľahké farba prášok, častice rovnomerne.

2. Štetiny by mali byť mäkká, hladká, napnutá a úplné, a nie je ľahké spadnúť. Rukoväť by mali byť tiež vhodné použiť.

3. Pri výbere štetcom, môžete sa cítiť jej pružnosť ručne. Môžete tiež stlačiť štetca priamo na ploche. Štetiny kvalitné bude distribuovaný v okrúhly tvar bez medzery.

4. Prechádzajte štetec a späť aj niekoľkokrát na zadnej strane. Je lepšie, keď štetcom, a nie spadnúť.

5. Metóda pre identifikáciu pravosti štetiny je vyhodiť horúceho vzduchu, sušič na vlasy, aby štetiny. Vlasy, ktoré zostáva v pôvodnom stave je chlpov, a štetiny, ktoré sú kučeravé sú umelé vlákna.

Štítky: hd make-up veci, morská víla barbie make-up štetec, sada, spong pre make-up, veľký make-up štetec, sada, anti šedivé vlasy, kužeľ vlasy, gaštanové vlasy, hmq, brush make-up, šampón pre vlasy.


( 1 Hodnotenie )

Počet