10pcs Gumy Squid Sukne Octopus Mäkké Rybárske Nástrahy Tuniaka Sailfish Návnad Mix Farieb

€4.85


Popis

1. Squid Octopus Sukne Návnad Lákať 2. Materiál: Mäkké PVC 3. Veľkosť: 4-5 cm chobotnica lákať 4. Množstvo: 10 ks 5. Náhodné Farby

Doprava Politiky

- Manipulácia čas :48 hodín - Štandardné do USA :o 7-14 pracovných dní(ePacket) -Ekonomiku USA:o 20-35 pracovných dní(BEZ sledovania do 5 eur) - Ekonomika Int 'l Dopravy:20-35 pracovných dní(BEZ sledovania za $20) -Štandardná Int' l Dopravy:20-35 pracovných dní(S sledovania) -Ale ako Rusko,a niektoré Južnej Ameria krajiny možno potrebovať 2-3 týždne viac. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v ebay je správne. len budeme sledovať vašu adresu uvedenú v ebay objednávok na prepravu. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Platby Sme akceptuje Paypal, iba Ak máte akékoľvek otázky o platbu,prosím, kontaktujte nás cez eBay správy. Dovozné Clá V prípade, že sa niektoré daň je splatná Po dodaní, je vašou povinnosťou plniť, že náklady a môže to spôsobiť oneskorenie dodávky plán a budete musieť vyzdvihnutie tovaru na colnom úrade. Podmienky & Podmienky ponukového na tejto položky sa Kupujúci súhlasí, že všetky termíny a podmienky, ako sú uvedené v tomto zozname .uistite sa prosím, prečítať a súhlasiť so Všetkými eBay Podmienky pred ponúkania cien. Všetky obrázky sú ilustračné účely a Farby sa môže mierne líšiť. Náš obchod poslúcha všetky eBay Pravidlá a Zásady.

Štítky: ultegra predné, squid yamashita, ryby lákať tuniaka, háčik squid, ryby sailfish, ryby squid, čepeľ vib, calamar, 5000 mAh, docomo telefón.


( 1 Hodnotenie )

Počet