Elektrický Skúter Reflexné Nálepky Pásy Pre ninebot max G30 Xiao M365/pro kick scooter Odrážajúce Svetlo, Styling Nálepky

€3.47


Elektrický Skúter Reflexné Nálepky Pásy Pre ninebot max G30 Xiao M365/pro kick scooter Odrážajúce Svetlo, Styling Nálepky

Funkcia

1.Premium Materiál: Vyrobené z PVC materiálu, skúter pásy funkcie dobrý reflexné efekt, ktorý je bezpečný a spoľahlivý v noci, a ponúka vysokú praktickosť.

2.Jemný Dizajn: reflexné pásky je vhodné pre Xiao M365, a to môže byť pripojený k telu motocykla zvýšiť účinok odrazu v noci na koni, takže motocyklového-jazdenie viac bezpečné.

3.Motocykel Beatifying Gadget: Lepenie reflexné pásky na telo skúter nie len odrážať účinok, ale tiež to skrášľuje telo skúter, aby svoj skúter krajšie.

4.Nepremokavé Dizajn: nepremokavé účinok pás je dobré, a nie spadnúť ľahko. To môže byť pripojený do tela na dlhý čas, čo má vplyv protiprachová.

5.Bezpečnosť Organizátor: S reflexné pásky, celé telo scooter alebo motocykel je krásne, a na strane nálepky dizajn pásu môže zlepšiť viditeľnosť z auta tela a zvýšenie bezpečnosti pri odbočovaní cez cestu, tak aby vaša jazda na bicykli bezpečnejšie.

Špecifikácia:

Materiál: PVC materiál

Použiteľné modely: vhodné pre M365, M365 Pro.pre ninebot max g30

Balenie Zoznam:

1*skúter reflexné pásky

Dodacie údaje 1. Výrobok bude dodaný do 3 dní po kupujúceho platbu je overená www.tantra-egypt.sk. 2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. 3. Sme zodpovední za Čína colné problém a kupujúci by mal byť zodpovedný za určenia colnej problém. Podnik cla je kupujúceho zodpovednosti.Neakceptujeme žiadne sporu o vlastný problém.Ale môžeme deklarovať každý balík pre našich klientov podľa ich požiadavky,tak pri zadaní objednávky v našom obchode,prosím zanechať odkaz a povedzte nám, ako deklarovať, že pre vás,inak sa nám to podľa našich skúseností.Ak to robí nejakú povinnosť,budete musieť vykonať to.Venujte prosím pozornosť na to! 4. My LEN loď na adresu, ktorú www.tantra-egypt.sk a kupujúcim . Prosím, uistite sa, že vaša adresa, PSČ a telefónne číslo je správne a platné. 5. Normálne parcely by mala prísť včas, ale niekedy aj ďalšie dni, ktoré sú potrebné, ak dopravca, je potrebné vzhľadom na množstvo pozemkov. Prosím, včasné, kontaktujte nás pre ďalšie pomoc, ak sa nechcete dostať ho do EST čas.

Štítky: air mouse g30, ninebot nálepky, inokim ox, ninebot, ninebot max nálepky, bmw uhlíka odtlačkový, es2 ninebot, g20 pro, 6 x 2-palcové kolesá, inokim oxo skúter.


( 1 Hodnotenie )

Počet