Epman HD Upínanie Systém Montáže Výfukových V-band Svorka w Prípojka Pre 4" vonkajší priemer Hadice Intercooler Rúry Eloxovaný EPKKA102

€10.17


Kupujete na 100% Zbrusu Nových: Epman HD Upínanie Systém Montáže Výfukových V-band Svorka w Prípojka Pre 4" vonkajší priemer Hadice Intercooler Rúry Eloxovaný EPKKA102

Nový EPMAN Výkon HD Svorky Montáž je ďalším krokom vo vývoji našej populárnej suite z modulárny, flexibilný konektory, ideálne pre turbo príjem účtovať potrubia.

Každý EPMAN Výkon HD Svorky montáž zahŕňa Kusu Hliníka, svorka, pár Hliníkové zvaru kovanie (s O-Krúžkami).

HD Svorky sú spätne kompatibilné s EPMAN Hadicovej zostavy. Aktualizácia vášho starého Svorka s ťažkých Sochorová HD Svorku.

HD Svorky Montáž balenie obsahuje:

- Pevného Kusu 6061 Hliníka Svorka konštrukcia

- Dve (2) Hliníkový Zvaru Kovanie (s O-krúžkami)

- Praskla dovolený tlak 800 KPA

- Odoláva až 400 deg F

- Výber Modré alebo čierne alebo Červené Eloxovaný dokončiť

- Umožňuje uhlové, axiálny a radiálny pohyb izolovať upozorňuje komponentov

Package Vrátane:

1Set Hliníkové Sedlovky +2 x Príruby

Obutie:

Univerzálny - Nie Priame Skrutka Na Položku

Pre 4" Turbo Výfukového Potrubia Downpipes

Tieto Hliníkové upínacie príruby sú určené pre zváranie na vaše potrubia a upínanie výfukových komponentov spolu a spolu s Hliníkovým rýchle uvoľnenie svorky.

Náš Obchod ponúka rôzne veľkosti pre Turbo Výfuk Downpipes & Intercooler a iné Potrubia.Prosím kliknite na veľkosť alebo Časti NIE. ktoré potrebujete .

Veľkosť obrázka Časti NIE.

Všetky položky sú Úplne Nové, pokiaľ nie je uvedené inak, na zaradenie do zoznamu. Ponúkame na predaj DIY (do It Yourself) Položiek na pár výnimiek.

Nenesieme žiadnu zodpovednosť v výučby vás ako nainštalovať. Profesionálna inštalácia je silne odporúčaná.

Štítky: intercool, príchytka rúrky, ciálny príruby, gt28, epman univerzálny, 20 turbo intercooler, hliníkové koleso, vlnité rúry príruby, v pásme trubice, svorka dreva.


( 1 Hodnotenie )

Počet