Rádio Experimentálne Stredné Vlny Vysielač, AM Vysielač 530-1600KHZ

€17.50


modname=ckeditor Tipy: 1. Tejto doske je použitý len stredné vlny bezdrôtový milovníkov, ktoré môžete vyskúšať účinok rock rádia. 2. Náhradné diely: vrátane komponentov a audio káble na základnej doske, frekvencia bodov je potrebné upraviť podľa seba. Hotové stravovanie: použiteľné pri zapnutí, vrátane audio kábla. Farba rada sa bude líšiť v závislosti od výrobnej šarže. Funkcia sa nemení. Rádio zvukové efekty:

http://v.youku.com/v_show/id_XNDQxNDk1NTEzMg==.html

Elektrické parametre: Napájanie: 9V2A DC, 5.5 rozhranie, interná pozitívne a externé negatívne (je potrebné priniesť si vlastné napájanie) Vysielací kmitočet: 530~1600KHZ (rádio stredné vlny band) Vysoká frekvencia vysielací výkon: nastaviteľné 20 mW ~ 500 mW, nastaviteľné energie do 5 ~ 10 metrov. Anténa: Medený drôt 1,5~2.5 metrov doma Audio vstup: 3.5 mm na oboch koncoch, spojené s palube Audio zdroj: CD, stolný počítač, mobilný telefón, atď. Použitie: Stredné vlny rádia nadšencov, pre študentov na štúdium princípov bezdrôtového signálu generácie a zvukovej modulácie AM vysielače.

Audio zosilňovač okruhu výstupy dosť audio napájanie z modulačného okruhu.

Táto rada prijíma zberateľ modulácie, má vlastnosti nízke skreslenie, nastaviteľné amplitúdy, a vynikajúca kvalita zvuku; vhodné pre rádio nadšencov pre študentov a experimenty.

Upraviť 223 ladenie kondenzátor, frekvencia môže byť zmenená medzi 530~1600KHZ; Ladenie spôsob náhradné diely: otočte PVC proti smeru hodinových ručičiek až do konca, úprava PVC orezávanie kondenzátor na uhol ukazuje obrázok, nastavte digitálny displej rádio 530KHZ, doladiť mimovíkendové, kým signál; potom upravte PVC v smere hodinových ručičiek až do konca , Nastaviť digitálny displej rádio 1600KHZ, úprava PVC orezávanie kondenzátor na 1600KHZ, a upravte ho dopredu a dozadu, nastavenie rádia, aby 5300~1600KHZ. To je podobné metódy na nastavenie miestneho oscilátora celého tranzistor.

Použitie a experiment rádiové vysielače musia byť v súlade s miestnymi rádio predpisov, a nastavenie amplitúdy gombík, aby sa minimalizovalo energie.

Štítky: stredné vlny, diy súprava vysielača, vysielač trubice, ampli trubice, radio wave, rádio krátke vlny, talki walki, sw vysielač, fm rádio, som rádiový vysielač.


( 1 Hodnotenie )

Počet