160PCS 10 mm Akryl Priesvitné Želé Farebné Rovno otvor Okrúhle korálky Šperky Zistenia DIY Náramok Deti Darček Remeselníci

€5.53


Materiál: Akryl Hmotnosť: 80g/Taška Veľkosť: 10 mm=0.39 v Diera Veľkosti: mm=v, Farba: Zmiešané,Žltý,Hlboký, Žltá,Oranžová,Soild Ružová,Nahé Farby,Ružová,Svetlo Fialová,Zelená,Detská Modrá,Soild modrá,Modrá,Sapphire Blue,Red Rose,Červená,Fialová,Biela počet v balení: 160PCS /Taška Spôsob použitia: Ručné lištovanie detí,ornament dizajn pre dospelých,Vlasy Kapely, Takže

1. Problémy s kvalitou: Ak tovar, ktorý ste dostali majú problémy s kvalitou, prosím, láskavo poradiť podrobnosti vrátane presné množstvo, ktoré je slobodný a close-up obrázky zobraziť problém bodov.

2. Farebné Rozdiely: v Prípade položiek, ktoré sú prijaté v nesprávnej farby, pošlite nám, prosím, jasný obraz pre našu kontrolu a poradiť množstvo naraz.

3. Dostal Neprávom-odoslané položky: Ak sa zobrazí zle tovaru, bude to ocenili, ak môžete pošlite nám close-up obrázky nižšie formy:

Všetky prijaté ty spolu s našou originálnom balení značky.

Niekoľko kusov zoznam osobitne pre bližšie kontroly.

Potom sme sa pozrieť na problém, a potvrďte najlepšie riešenie s vami.

4. Množstvo Problém: Ak sa zobrazí množstvo menej, než to, čo ste si objednali, povedzte nám, prosím, konkrétne množstvo ste obdržali close-up obrázky s mierkou (hmotnosť jedného kusu a celkovú hmotnosť táto položka), tak, že môžeme skontrolovať, ďalej na informácie o hmotnosti.

5. Veľkosť Problém: Ak tovar, ktorý ste dostali je v nesprávna veľkosť, prosím, pošlite nám fotky z položiek spolu s strmene alebo pravítko ukázať veľkosť, ktorú dostal.

6. Balenie Problém: Ak tovar nie je zabalený na základe vašich požiadaviek, povedzte nám, prosím, číslo položky, ktorú odkazuje spolu s obrázkom pre našu kontrolu.

7. Rozbité Tovaru: v prípade, Ak tovar prišiel v broken stav, prosím skontrolovať a potvrdiť, množstvo, a potom nám pošlite close-up obrázky pre kontrolu. Môžeme vrátenie peňazí vás preto raz potvrdiť.

8. Chýba: Ak ste nedostali položku alebo položky, prosím, láskavo skontrolovať, či sú stratené v rohu okno, alebo miešať s inými predmetmi, alebo mis-pack v nesprávnej krabice, ak nie všetky, prosím, láskavo poradiť celkovej hmotnosti, ktoré ste obdržali a zobraziť obrázky balenie zoznam.

Štítky: starožitný bell, šnupavý tabak, banky prívesok, čaro, tibetský remeselné, bell vintage, brass bell, fľaša prívesok, šnupavý tabak locket, Prívesok.


( 0 Hodnotenie )

Počet