Dospelý Č. 5 Dieťaťa, Č. 4 Žiarivky Futbal Standard Tréning Žiariace Futbalovej Lopty

€24.73


Nákup poznámky:

Náš ples je nový typ futbal s fluorescenčným efektom. Okrem charakteristiky štandardu futbal, po silné svetlo je ožiarené, a potom je okamžite prevezený do tmavom mieste, bude vydávať leskom účinok, krásne a módne。 Prvý osvetlenie pre asi 30 sekúnd, a potom vyžarujú svetlo na približne 30 minút, v závislosti od skutočného využitia prostredia. Tento dizajn je len preto, aby sphere viac osobné a krásne. V snahe získať balík rýchlo a presne, prosím, nezabudnite vyplniť kompletné informácie o adrese.

Veľkosť Odkaz:

Pri výbere futbalovej lopty, uistite sa, že dávať pozor na veľkosť lopta Veľkosť 4 loptu--Obvod: Cca 63 cm Hmotnosť:320-360 g Detí loptu číslo štyri Veľkosť 5 lopta--Obvod: Cca 69cm Váha:420-445g Číslo päť dospelých loptu

Podporujeme:

Podporujeme veľkoobchod a Prispôsobiť,, kontaktujte nás pre podrobnosti, ak potrebujete.

poznámky:

Prosím, dovoľte 1-2CM líši vzhľadom na ručné meranie. Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie v dôsledku mnohých faktorov, ako sú napríklad počítačové obrazovky rozlíšenie, kontrast, atď.Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: hru sticky loptu, lopta volejbal, hokej, loptu dieťa, dazn španielsko, dosková hra, hračka rugby, basketbalovú loptu, footbal, la baseball.


( 3 Hodnotenie )

Počet