Nylon Mesh Klietku Kryt, odolný proti otrasom, prachu Osiva Catcher Birdseed Čistý Stráže pre Dĺžku 30-45 cm Klietka #W0

€2.12


Funkcie:

Univerzálna veľkosť: Tento birdseed net je vhodný pre vtáčie klietky s dĺžkou 30-45 CM/11.81-17.72 v(o). Výška birdseed net je o 30 CM/11.81 v. Vhodný pre väčšinu vtáčie klietky, papagáj klietky, atď. Elastické kapely možno voľne upravovať veľkosť. Pred nákupom, prosím, potvrďte, či veľkosť je vhodná pre váš klietku. A prosím na vedomie, že výrobok neobsahuje vtáčie klietky.

Vysoko kvalitné Materiály: Vyrobené z nylonu oka, mäkká a priedušná tkaniny umožňujú cirkuláciu vzduchu, gumičky sú silné, veľmi silné a odolné.

Udržať Podlahu Vyčistiť: nylon mesh osiva catcher je pevne inštalovaná na klietku, aby sa zabránilo perie a zvyšky potravín z chovu prostredie, v klietku z striekajúcej mimo klietky.

Ľahko Opraviť: V hornej a dolnej časti birdcage kryt mať flexibilný dizajn. To bude držať birdcage kryt pevne a predchádzať kryt z posuvné.

Ľahko sa Čistí: vták osiva catcher je práčka bezpečné, a to môže byť ruky umyté, a to je rýchle sušenie v priebehu niekoľkých minút.

Špecifikácie:

Názov: Klietka Kryt

Veľkosť(cca): výška - 30CM/11.81 v, elastický remienok môže pretiahnuť.

Farby: biela, čierna

Vhodné pre vtáčie klietky(o): tento birdseed net je vhodný pre vtáčie klietky s dĺžkou 30-45 CM/11.81-17.72 v.

Materiál: mesh

Vhodné pre: kolo klietku

Použitie: zabrániť perie a zvyšky potravín z chovu prostredie, v klietku z striekajúcej mimo klietky, ktorá vážne postihuje životného prostredia hygiena a spôsobuje časté čistenie a časovo a energeticky náročné.

Balenie Zoznam:

1*Birdseed Net

Štítky: Pierko, klietky, klietka kryt, klietka kryt, drevené vták aviary, die vtákov, klietka pasce, ženšen osiva, klietka sukne, klietka oka.


( 0 Hodnotenie )

Počet