Doprava zadarmo Ručné Víno 0-25%vol brix Refraktometer Alkoholu P-RHW-25BrixATC Plastového materiálu

€16.53


Model: S-RHW-25BrixATC plastového materiálu

Hroznový & Alkoholu Refraktometer je hlavne určené na testovanie obsah cukru v pôvodnom hroznovej šťavy a alkoholu, obsahu, objemu z hrozna víno vyrobené z vykvasený hroznový džús a koncentrácie cukru v hrozna.Všetko, čo musíte urobiť, je vyrobiť destilát z kvapalín, ktoré sa majú merať, a potom umiestnite destilovanej vzorky na hranol. Môžete merať s brixovou & obsah alkoholu presne sekúnd! Meranie postup nie je ťažké, len čistý alkohol refraktometer pred použitím & akonáhle destilovanej kvapalnej vzorky je na mieste, uistite sa, že žiadne vzduchové bubliny sa objavujú. Tento refraktometer môže byť použitý pre ešte surové alebo pred a po vyrábané hotového výrobku len pokiaľ vzorky na testovanie destilovanej. P-RHW-25ATCBrix je kovový zariadenie, ktoré vám poskytuje rýchly & presné výsledky. Je to dual-mierka vám poskytuje priame čítanie z alkoholu, ako aj s brixovou merania. PLNE VYBAVENÉ s ATC, ktorá automaticky nastaviť sám na správnu teplotu nezrovnalosti počas používania. Index lomu je veľmi závislé od teploty, je dôležité používať refraktometer s automatická teplotná kompenzácia, aby vám čo najpresnejšie merania v akomkoľvek type prostredia teplota. Schopné merať s vysokou presnosťou a poskytuje presné výsledky a je vybavený živý a ostrý reticle graf pre jednoduché a pohodlné čítanie. Používa okolitého svetla len a žiadne batérie sú potrebné. Vyrobené skúsených remeselníkov a je nepravdepodobné, že rozobrať!

Získajte nástroj, ktorý profesionálnych a neprofesionálnych vinárov používanie alkoholu a s brixovou merania .

Špecifikácie: Merací Rozsah: 0-25%Vol , 0-40%Brix Minimálne Divízie: 0.2% Obj., Ako 0,2%Brix Presnosť: ±0.2%Vol , ±0.2%Brix (ATC) Teplotná Kompenzácia Rozsah: 10°C - 30°C Dĺžka : 170 mm Hmotnosť: 230 g Heavy duty (Odolné Plastové) Schválené prísne normy kvality a bezpečnosti Odolné a vydrží dlho, Heavy-duty so Plastové konštrukcie Jednoduché sústrediť sa a kalibrácia Presných výsledkov testovania zaručené Vyrobené na najvyššej a najlepšej kvality z Plastov a gumy, ktorá robí to ľahké Odpružené s soft & pohodlné, protišmykové gumy, Veľmi ľahké-to-use

Štítky: meter cukru, hroznový alkohol refraktometer, sinotech, glycol tester, ATC, alkohol refraktometer, refraktometer alkoholu európe, hustomer alkoholu, atc refraktometer, Refraktometer Cukru.


( 0 Hodnotenie )

Počet