Nail Art Kefy, Bod Maľovanie Pen Set, Nail Art Tipy Vhodné pre Domáce a Salón Používať Nástroje, 10 Kusov

€6.55


Množstvo: dostanete 10 lak na nechty, štetce rôznych farieb, celkom 10, môžete si vybrať podľa rôznych potrieb.

Lak na nechty štetec: hrot je vyrobený z nylonu vlny, ktorá má vhodné flexibilitu a nie je ľahké stratiť štetiny. Je jednoduchšie použiť s lesk prášok, kresliť jemné 3D vzory, pestré kvety, používané na UV gél a gradient francúzsky nechty, atď.

Široké spektrum použitia: Akryl drahokamu rukoväť nechtov pero je veľmi vhodný pre profesionálne salón a rodiny DIY nail art, vhodný pre nechtový odborníkov a nechtov študentov, sú dobrý darček pre vaše kamarátky, sestry a ich rodinných príslušníkov, si môžete vychutnať zábavu, takže nail art.

Tipy: Umývanie s perom alebo teplej vody. To nie je odporúčané používať alkohol alebo acetón založené na nechty odstraňovače, aby cirkuláciu vzduchu vo všetkých dobách. Držať štetec, mimo dosahu priameho slnečného svetla. Správna údržba a čistenie môže zabezpečiť dlhšiu kefa život.

farba:farba Obrázok

Materiál:Nylon vlna

veľkosť:15 cm

Obsah Balenia:

10 x nail art perá

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: svetlometu čisté 12v, klince bafang obrazovke, sušič na páse s nástrojmi veľké kravatu, elegantné bežné zaplatené, iphon 8 prípade galaxy, kožušinový kabát eco králik, elektronická e-mailovej schránky, film 2017 wikipedia, ucha, plug oceľový prsteň.


( 0 Hodnotenie )

Počet